Kukurūzų salotos su konservuotomis skumbrėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Kukurūzų salotos su konservuotomis skumbrėmis

Ryškios, sočios ir sveikos salotos gaminamos iš kukurūzų, skumbrės ir šviežių daržovių. Kiekvienoje daržovėje yra daug vitaminų, mikroelementų ir aminorūgščių, teigiamai veikiančių oranizmą. Skumbrėje nėra angliavandenių, todėl organizmas ją gerai ir greitai suvirškina. Žuvyje gausu jodo, todėl ji bus ypač naudinga skydliaukei. Salotas pagardinkite alyvuogių aliejumi, jis paryškins maisto skonį ir pridės dar daugiau vitaminų.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
96 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.86/5 (29 bal.)

Žingsnis 1

Kukurūzų salotos su konservuotomis skumbrėmis Žingsnis 1
Susmulkinkite ingredientus. Sudėkite skumbrę į dubenį ir sutrinkite šakute. Agurkus supjaustykite pusapvaliais griežinėliais, pomidorus - mažais gabalėliais, kiaušinius - kubeliais, o raudonąjį svogūną - pusžiedžiais.

Žingsnis 2

Kukurūzų salotos su konservuotomis skumbrėmis Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Į salotinę sudėkite skumbrę, kukurūzus, griežinėliais pjaustytus agurkus ir pomidorus, salotų lapus, virtus kiaušinius, svogūnų puseles. Pasūdykite, įberkite raudonėlio ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Kruopščiai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, salotos, žuvies salotos, paprastas, dažni alergenai, mažai kalorijų, per 15 minučių, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas riešutų, sezonas pomidorų, karštieji patiekalai naujiems metams, salotos Velykoms, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, salotos su raudona žuvimi, salotos su vyšniniais pomidorais, salotos su rukola, salotos su daržovėmis, salotos su riešutais, salotos su cukrumi

Kategorijos