Publikavimo data: 2025-08-19
Kukurūzų salotos su konservuotomis skumbrėmis
Ryškios, sočios ir sveikos salotos gaminamos iš kukurūzų, skumbrės ir šviežių daržovių. Kiekvienoje daržovėje yra daug vitaminų, mikroelementų ir aminorūgščių, teigiamai veikiančių oranizmą. Skumbrėje nėra angliavandenių, todėl organizmas ją gerai ir greitai suvirškina. Žuvyje gausu jodo, todėl ji bus ypač naudinga skydliaukei. Salotas pagardinkite alyvuogių aliejumi, jis paryškins maisto skonį ir pridės dar daugiau vitaminų.
Žingsnis 1
Susmulkinkite ingredientus. Sudėkite skumbrę į dubenį ir sutrinkite šakute. Agurkus supjaustykite pusapvaliais griežinėliais, pomidorus - mažais gabalėliais, kiaušinius - kubeliais, o raudonąjį svogūną - pusžiedžiais.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Į salotinę sudėkite skumbrę, kukurūzus, griežinėliais pjaustytus agurkus ir pomidorus, salotų lapus, virtus kiaušinius, svogūnų puseles. Pasūdykite, įberkite raudonėlio ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Kruopščiai išmaišykite.
Kategorijos