Kukurūzų, žuvies konservų ir ryžių salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Kukurūzų, žuvies konservų ir ryžių salotos

Konservuotos žuvies salotos gali būti gaminamos su ryžiais ir konservuotais mini kukurūzais. Išoriškai daržovė yra nedidelis, maždaug 8 cm ilgio kūgelis. Mini kukurūzai būna įvairių veislių: ananasų, braškių, raudonųjų rodyklių, mini dryžuotųjų, mažųjų. Veislės skiriasi dydžiu ir spalva. Mini kukurūzai turi mažiau krakmolo. Jie parduodami ir šaldyti, ir konservuoti stikliniuose indeliuose. Produktas dažnai dedamas į salotas, garnyrus arba verdamas į karštus patiekalus.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
88 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.97/5 (32 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kukurūzų, žuvies konservų ir ryžių salotos Žingsnis 1
Paruoškite produktus. Perpjaukite mini kukurūzus išilgai į 4 dalis. Porus supjaustykite žiedais, o pomidorus - mažais griežinėliais. Smulkiai supjaustykite petražoles ir kalendras. Smulkiai supjaustykite salotų lapus ir sutrinkite tuną. Į laimo sultis įpilkite saulėgrąžų aliejaus ir druskos ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Kukurūzų, žuvies konservų ir ryžių salotos Žingsnis 2
Suformuokite patiekalą. Į salotinę sudėkite aisbergo salotas, sudėkite mini kukurūzus, tuną, laukinius ryžius, pomidorus, porus, anakardžius, petražoles ir kalendras. Apšlakstykite saulėgrąžų aliejumi su druska ir laimo sultimis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos