Publikavimo data: 2024-06-24
Kukurūzų, žuvies konservų ir ryžių salotos
Konservuotos žuvies salotos gali būti gaminamos su ryžiais ir konservuotais mini kukurūzais. Išoriškai daržovė yra nedidelis, maždaug 8 cm ilgio kūgelis. Mini kukurūzai būna įvairių veislių: ananasų, braškių, raudonųjų rodyklių, mini dryžuotųjų, mažųjų. Veislės skiriasi dydžiu ir spalva. Mini kukurūzai turi mažiau krakmolo. Jie parduodami ir šaldyti, ir konservuoti stikliniuose indeliuose. Produktas dažnai dedamas į salotas, garnyrus arba verdamas į karštus patiekalus.
Žingsnis 1
Paruoškite produktus. Perpjaukite mini kukurūzus išilgai į 4 dalis. Porus supjaustykite žiedais, o pomidorus - mažais griežinėliais. Smulkiai supjaustykite petražoles ir kalendras. Smulkiai supjaustykite salotų lapus ir sutrinkite tuną. Į laimo sultis įpilkite saulėgrąžų aliejaus ir druskos ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Suformuokite patiekalą. Į salotinę sudėkite aisbergo salotas, sudėkite mini kukurūzus, tuną, laukinius ryžius, pomidorus, porus, anakardžius, petražoles ir kalendras. Apšlakstykite saulėgrąžų aliejumi su druska ir laimo sultimis.
Kategorijos