Publikavimo data: 2024-04-03
Kulich duonos mašinoje
Kulichą kepti duonos kepimo mašinoje labai paprasta. Tešla užmaišoma iš tų pačių produktų, kaip ir klasikinės kulich duonos kepimui, tačiau nereikia iš anksto ruošti tešlos. Į duonos kepimo mašinos dubenį vienu metu įdėkite visus ingredientus ir nustatykite norimą programą. Kepant svarbu atsižvelgti į konkretaus modelio funkcines savybes. Taip pat būtina naudoti greitai paruošiamas sausas mieles, kurių prieš naudojimą nereikia aktyvuoti.
Žingsnis 1
Sudėkite produktus į duonos kepimo mašiną. Šiltą pieną supilkite į duonkepės kaušelį su maišytuvo ašmenimis, įmuškite kiaušinius (kambario temperatūros) ir suminkštintą sviestą. Šiek tiek pamaišykite šakute. Supilkite persijotus miltus, sudėkite druską, cukrų ir vanilę į kampus. Viduryje padarykite įdubimą ir suberkite mieles.
Žingsnis 2
Iškepkite pyragus. Nustatykite režimą "Greitas" arba "Prancūziškas kepinys arba duona" ( maždaug 2 val. 10 min.), plutą - šviesią arba vidutinę, svorį - 750 g. Po specialaus signalo į kibiną suberkite sultenes ir cukruotus vaisius. Tešla gausis skysta, todėl ji būtina. Daugiau neatidarykite duonos kepimo mašinos dangčio.
Žingsnis 3
Paruoškite glajų. Kol kuskusas kepa, mikseriu išplakite kiaušinių baltymus su cukrumi iki standžių putų.
Kategorijos