Salotos su korėjietiškomis morkomis ir kumpiu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Salotos su korėjietiškomis morkomis ir kumpiu

Salotos su korėjietiškomis morkomis ir kumpiu leidžia eksperimentuoti. Vietoj kumpio galima naudoti dešrą arba liesą mėsą, pavyzdžiui, vištieną, o šviežius agurkus galima pakeisti marinuotais. Morkos taip pat nebūtinai turi būti korėjietiškos, ypač jei jūsų šeima nemėgsta aštrių dalykų. Receptas yra labai lankstus ir gali būti lengvai keičiamas pagal bet kokius skonio pageidavimus - salotas padarykite sotesnėmis, įdėdami bulvių, arba, priešingai, lengvesnėmis, pašalindami majonezą.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
252 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
21 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos su korėjietiškomis morkomis ir kumpiu Žingsnis 1
Paruoškite salotoms skirtus ingredientus. Supjaustykite kumpį griežinėliais, sūrį ir agurką sutarkuokite atskirai stambia tarka, o kiaušinius sutarkuokite vidutine tarka.

Žingsnis 2

Salotos su korėjietiškomis morkomis ir kumpiu Žingsnis 2
Suformuokite salotas. Produktus sluoksniuokite pakaitomis: pirmiausia pusę kumpio, tada korėjietiškas morkas, kukurūzus, likusį kumpį, agurkus, kiaušinius ir sūrį. Kiekvieną sluoksnį patepkite nedideliu kiekiu majonezo. Kiaušinių ir agurkų sluoksnius pagal skonį pasūdykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos