Publikavimo data: 2024-03-27
Kumpio ir sūrio omletas
Omletas - prancūziškas patiekalas, mėgstamas visame pasaulyje dėl savo švelnaus ir lengvo skonio. Be to, omletą galima greitai ir lengvai paruošti, todėl jis yra puikus pusryčių patiekalas. Pasigaminkite omletą su kumpiu ir sūriu pagal šį receptą ir tikrai liksite patenkinti. Į šį omletą dedama grietinėlės ir šiek tiek miltų, kad jis būtų minkštesnis ir purus.
Žingsnis 1
Supjaustykite kumpį nedideliais 5-8 mm dydžio kubeliais.
Žingsnis 2
Sūrį sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 3
Giliame dubenyje išplakite vištų kiaušinius, supilkite grietinėlę ir miltus. Kruopščiai išmaišykite, bet neperplakite. Kiaušinių mišinį pasūdykite ir pagardinkite pipirais.
Žingsnis 4
Į kiaušinių masę sudėkite griežinėliais supjaustytą kumpį.
Žingsnis 5
Keptuvę pastatykite ant kaitros, patepkite augaliniu aliejumi ir supilkite kiaušinių ir kumpio mišinį.
Žingsnis 6
Omletą apibarstykite sūriu ir uždenkite dangčiu. Kepkite omletą ant silpnos ugnies, kol paviršius sukietės.
Žingsnis 7
Paruoštą omletą papuoškite krapais ir vyšniniais pomidoriukais.
Kategorijos