Kumpio kišas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-28

Kumpio kišas

Kišas - tai atviras pyragas, kurį pasauliui padovanojo Prancūzija. Įdarai gali būti įvairūs. Kišas su kumpiu - tai sotus pyragas, pagamintas iš trumpos tešlos, kuris bus puikus priedas prie arbatos.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
321 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
24 g
Angliavandeniai
12 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Maisto priedai, Kiaušiniai
Sunkumas: 5/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.93/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Miltus persijokite į dubenį, sudėkite sviestą, druską, kiaušinio trynį, supilkite ledinį vandenį ir užminkykite elastingą tešlą. Suvyniokite tešlą į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldytuvą per naktį.

Žingsnis 2

Tešlą iškočiokite plonu sluoksniu. Įdėkite jį į formą ir nupjaukite perteklinius kraštus. Subadykite ją šakute ir siųskite kepti po presu į iki 180 °C įkaitintą orkaitę 20 minučių. Atvėsinkite pagrindą ir kepkite be preso dar 10 minučių.

Žingsnis 3

Dubenyje sumaišykite visus įdarui skirtus ingredientus ir supilkite į kišo pagrindą. Kepkite orkaitėje 20-25 min. 170 °C temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kepimas, kepimas orkaitėje, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pyragaičiai, sotūs pyragaičiai, kišas, receptų knyga, sūrio pyragaičiai, kepimas su sūriu, kepimas su sūriu, pyragaičiai su kiaušiniais, kišas su brokoliais, kepimas su kiaušiniais, sviesto pyragaičiai

Kategorijos