Kumpio kišas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-28

Kumpio kišas

Kišas - tai atviras pyragas, kurį pasauliui padovanojo Prancūzija. Įdarai gali būti įvairūs. Kišas su kumpiu - tai sotus pyragas, pagamintas iš trumpos tešlos, kuris bus puikus priedas prie arbatos.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
321 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
24 g
Angliavandeniai
12 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Maisto priedai, Kiaušiniai
Sunkumas: 5/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.93/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Miltus persijokite į dubenį, sudėkite sviestą, druską, kiaušinio trynį, supilkite ledinį vandenį ir užminkykite elastingą tešlą. Suvyniokite tešlą į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldytuvą per naktį.

Žingsnis 2

Tešlą iškočiokite plonu sluoksniu. Įdėkite jį į formą ir nupjaukite perteklinius kraštus. Subadykite ją šakute ir siųskite kepti po presu į iki 180 °C įkaitintą orkaitę 20 minučių. Atvėsinkite pagrindą ir kepkite be preso dar 10 minučių.

Žingsnis 3

Dubenyje sumaišykite visus įdarui skirtus ingredientus ir supilkite į kišo pagrindą. Kepkite orkaitėje 20-25 min. 170 °C temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos