Publikavimo data: 2024-04-28
Kumpio kišas
Kišas - tai atviras pyragas, kurį pasauliui padovanojo Prancūzija. Įdarai gali būti įvairūs. Kišas su kumpiu - tai sotus pyragas, pagamintas iš trumpos tešlos, kuris bus puikus priedas prie arbatos.
Žingsnis 1
Miltus persijokite į dubenį, sudėkite sviestą, druską, kiaušinio trynį, supilkite ledinį vandenį ir užminkykite elastingą tešlą. Suvyniokite tešlą į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldytuvą per naktį.
Žingsnis 2
Tešlą iškočiokite plonu sluoksniu. Įdėkite jį į formą ir nupjaukite perteklinius kraštus. Subadykite ją šakute ir siųskite kepti po presu į iki 180 °C įkaitintą orkaitę 20 minučių. Atvėsinkite pagrindą ir kepkite be preso dar 10 minučių.
Žingsnis 3
Dubenyje sumaišykite visus įdarui skirtus ingredientus ir supilkite į kišo pagrindą. Kepkite orkaitėje 20-25 min. 170 °C temperatūroje.
Kategorijos