Publikavimo data: 2024-04-05
Kumpio suktinukai
Orkaitėje keptas kumpio ritinys - puikus patiekalas vakarienei ar pietums. Jis paruošiamas gana greitai. Ir viskas dėl to, kad įdaras dedamas į įsigytos sluoksniuotos tešlos vidų. Jei norisi, kumpį galima pakeisti rūkyta arba virta dešra. Geriau dėti kokybiško sūrio ir tokio, kuris gerai išsilydo. Kepti kumpio suktinukai gaunasi sotūs ir labai skanūs. Receptas labai paprastas.
Žingsnis 1
Paruoškite cukinijas. Į keptuvę įpilkite augalinio aliejaus. Pastatykite ant ugnies ir sudėkite cukinijas. Pagardinkite druska. Kepkite po 2-3 minutes iš kiekvienos pusės, kol taps auksinės spalvos. Dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejaus perteklius.
Žingsnis 2
Paruoškite tešlą. Padėkite ją ant šiek tiek miltais pabarstyto stalo. Tešlą kočėlu iškočiokite į stačiakampį. Į tešlos vidurį juostelėmis sudėkite keptas cukinijų skilteles. Ant viršaus dėkite kumpį. Pabarstykite tarkuotu sūriu. Uždenkite įdarą tešla ir užspauskite kraštus, kad įdaras neišbyrėtų.
Žingsnis 3
Iškepkite vyniotinį. Viršų aptepkite plaktu kiaušiniu. Pabarstykite sezamo sėklomis. Dėkite vyniotinį ant pergamentu išklotos skardos ir pašaukite į orkaitę 25 minutėms. Prieš patiekdami atvėsinkite iškeptą vyniotinį.
Kategorijos