Publikavimo data: 2024-06-24
Kumpio užkandžių suktinukai su varškės sūriu ir saldžiosiomis paprikomis
Bet koks šventinis stalas neapsieina be užkandžių, o kuo jų daugiau ir kuo jie įvairesni, tuo geriau. Šis užkandžių variantas yra labai originalus, skanus ir, svarbiausia, labai greitai paruošiamas. Svarbiausia šiam receptui - nusipirkti kumpį, supjaustytą plonais apskritimais, nes namuose be specialios įrangos taip plonai supjaustyti dešros gaminio nepavyks. Būtinai paruoškite šiuos nuostabius suktinukus su švelniu varškės sūriu, paprikų gaivumu ir traškumu, česnakų pikantiškumu ir kumpio sodrumu.
Žingsnis 1
Nuplaukite ir nusausinkite krapus. Nulupkite česnaką. Paprikas nuplaukite, perpjaukite pusiau, pašalinkite kotelį ir sėklas.
Žingsnis 2
Pusę paprikų supjaustykite labai mažais kubeliais.
Žingsnis 3
Susmulkinkite krapus.
Žingsnis 4
Dubenyje sumaišykite susmulkintas paprikas ir krapus su varške, smulkintu česnaku ir druska pagal skonį.
Žingsnis 5
Į kiekvieną kumpio apskritimą nuo krašto dėkite įdaro.
Žingsnis 6
Suvyniokite kumpio suktinukus ir sudėkite į lėkštę laisvuoju galu žemyn, kad jie neišsiskleistų.
Kategorijos