Publikavimo data: 2024-05-25
Kvapnus kavos mannikinas
Pateikta mannikos rūšis ne veltui vadinama kvapniąja, nes joje susikaupė patys maloniausi aromatai - kavos, vanilino, cinamono, medaus. Nereikia patikslinti, kad visi jie sukelia skonio pojūčių audrą. Kulinarams - tai džiaugsmo pilnatvė nuo rūpesčių su tokiu manikinu, nes rezultatas iš karto duos apie save žinoti nuo pirmųjų kepimo minučių. Šis pyragas, skirtas šiltai šeimos arbatėlei su svečiais ar be jų, sukuria jaukumą ir bendravimo džiaugsmą.
Žingsnis 1
Sumaišykite manų kruopas su cukrumi, išmaišykite. Supilkite augalinį aliejų ir medų, tada kavą ir išmaišykite. Palikite 30 minučių, kad manų kruopos išbrinktų.
Žingsnis 2
Atskirai sumaišykite sausus ingredientus - miltus, kepimo miltelius, cinamoną, druską, išmaišykite. Sausą mišinį suberkite į manų kruopas ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros, išklokite formą pergamentu ir patepkite aliejumi. Supilkite tešlą į formą. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 40-45 minutes.
Kategorijos