Kvapnus osetinų pyragas su ualibacho sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Kvapnus osetinų pyragas su ualibacho sūriu

Osetiškas ualibacho pyragas pagal vietos papročius simbolizuoja Dievo, saulės ir žemės vienybę. Nepaisant gilios reikšmės, pats pyragas yra kvapnus ir sotus, o jo skonis toks pat turtingas kaip ir nacionalinės potekstės simboliai. Tikras Kaukazo virtuvės atstovas, jis iškeptas vienu atsikvėpimu, įdomus savo tekstūra, tačiau jam teks šiek tiek pakloti pinigų.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
243 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.5/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Kvapnus osetinų pyragas su ualibacho sūriu Žingsnis 1
Į miltus suberkite mieles, cukrų, druską, augalinį aliejų, išmaišykite ir supilkite šiltą vandenį. Užminkykite tešlą. Leiskite jai pastovėti ir pakilti. Tada išminkykite ir vėl leiskite pakilti. Padalykite tešlą į tris dalis.

Žingsnis 2

Kvapnus osetinų pyragas su ualibacho sūriu Žingsnis 2
Sūrį sutarkuokite ir taip pat padalykite į tris dalis. Sudėkite pyragą. Kiekvieną tešlos rutuliuką iškočiokite ir į vidurį dėkite įdarą.

Žingsnis 3

Kvapnus osetinų pyragas su ualibacho sūriu Žingsnis 3
Suformuokite pyragą. Visus kraštus suimkite centre, šiek tiek iškočiokite ir padarykite garų angą. Dėkite ant kepimo skardos, išklotos kepimo pergamentu, ir pašaukite į 200 °C temperatūros orkaitę 15 minučių. Paruoštą pyragą aptepkite sviestu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, kepta orkaitėje ant padėklo, kepimas, paprasta, mažai kalorijų, kopūstų sezonas, česnakų sezonas, pyragai, sotūs pyragai, receptas su vaizdo įrašu, be bendrų alergenų, receptų knyga, kiaušinių pyragai, kefyro pyragai, kefyro pyragai, kepimas su kefyru, kepimas su kiaušiniu

Kategorijos