Kviečių košė su pienu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-08

Kviečių košė su pienu

Paruošti sorų košę ant pieno yra gana paprastas procesas, tačiau reikalaujantis atidumo ir šiek tiek laiko. Pirmiausia kruopas reikia gerai nuplauti, kad nebūtų kartaus skonio. Toliau verdant nereikėtų skubėti, kitaip košė bus ne trapi ir skani, o vandeninga ir nemaloni. Todėl apsišarvuokite kantrybe ir vadovaukitės žingsnis po žingsnio ant viryklės pateikiamu sorų košės receptu, kad gautumėte puikų rezultatą.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
105 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
18 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.25/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kviečių košė su pienu Žingsnis 1
Išvirkite kruopas. Supilkite kruopas į puodą ir užpilkite vandeniu ant vidutinės ugnies. Kai vanduo užvirs, virkite, kol beveik visas vanduo išgaruos arba bus sugertas. Nepamirškite nugriebti putų.

Žingsnis 2

Kviečių košė su pienu Žingsnis 2
Įpilkite pieno. Sumažinkite ugnį iki mažos, supilkite pieną, druską, cukrų ir išmaišykite. Virkite košę dar 20 minučių, nuolat maišydami, kad ji būtų tinkamos konsistencijos. Neleiskite, kad įsigertų visas pienas. Kai košė sutirštės, nukelkite keptuvę nuo ugnies, sudėkite sviestą ir išmaišykite. Prieš patiekiant į lėkštes, leiskite šiek tiek pastovėti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos