Publikavimo data: 2024-03-28
Pieno košė su karamelizuotomis kriaušėmis ir riešutais
Kvietinė košė pusryčiams yra soti ir skani. Jos nauda akivaizdi. Joje yra fosforo, B grupės vitaminų, aminorūgščių, kalcio ir dar daugiau. Ypač skani ir naudinga sorų košė ant pieno. Ji paprastai patiekiama su šviežiais vaisiais ir uogomis. Šiame recepte gaminsime sorų košę su karamelizuotomis kriaušėmis ir riešutais.
Žingsnis 1
Puode sumaišykite pieną ir sorų kruopas. Pagal skonį pagardinkite druska. Užvirkite košę ant vidutinės ugnies, tada sumažinkite ugnį. Virkite košę ant silpnos ir vidutinės ugnies dar 30 minučių.
Žingsnis 2
Keptuvėje ištirpinkite sviestą, suberkite cukrų, pjaustytas kriaušes ir smulkintus riešutus. Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Išvirusią košę sudėkite į gilią lėkštę ir papuoškite kriauše bei riešutais.
Kategorijos