Pieno košė su karamelizuotomis kriaušėmis ir riešutais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-28

Pieno košė su karamelizuotomis kriaušėmis ir riešutais

Kvietinė košė pusryčiams yra soti ir skani. Jos nauda akivaizdi. Joje yra fosforo, B grupės vitaminų, aminorūgščių, kalcio ir dar daugiau. Ypač skani ir naudinga sorų košė ant pieno. Ji paprastai patiekiama su šviežiais vaisiais ir uogomis. Šiame recepte gaminsime sorų košę su karamelizuotomis kriaušėmis ir riešutais.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
159 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
20 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Riešutai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.57/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pieno košė su karamelizuotomis kriaušėmis ir riešutais Žingsnis 1
Puode sumaišykite pieną ir sorų kruopas. Pagal skonį pagardinkite druska. Užvirkite košę ant vidutinės ugnies, tada sumažinkite ugnį. Virkite košę ant silpnos ir vidutinės ugnies dar 30 minučių.

Žingsnis 2

Pieno košė su karamelizuotomis kriaušėmis ir riešutais Žingsnis 2
Keptuvėje ištirpinkite sviestą, suberkite cukrų, pjaustytas kriaušes ir smulkintus riešutus. Viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Pieno košė su karamelizuotomis kriaušėmis ir riešutais Žingsnis 3
Išvirusią košę sudėkite į gilią lėkštę ir papuoškite kriauše bei riešutais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos