Kvietinė košė orkaitėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-08

Kvietinė košė orkaitėje

Rusijoje sorų košė buvo verdama orkaitėje. Iki bulvių atsiradimo ji buvo dažnas svečias ant kiekvienos šeimos stalo, nepriklausomai nuo materialinės gerovės lygio. Ji buvo vadinama "auksinių kruopų koše" ir buvo patiekiama ant stalo net šventinėmis progomis. Ji taip pat buvo verdama per Didįjį ir Kalėdų pasninką. Virta sorų košė puode su pienu. Aukštos kokybės sorų košė yra labai ryškios, sodrios geltonos spalvos.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
194 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
20 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.95/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kvietinė košė orkaitėje Žingsnis 1
Paruoškite košę. Puode sumaišykite soras, druską, cukrų ir vanilinį cukrų. Supilkite pieną ir išmaišykite. Neuždenkite dangčiu. Pašaukite į orkaitę 50 minučių. Išimkite puodą ir įdėkite sviesto. Grįžkite į orkaitę 10 minučių, kad susiformuotų auksinė plutelė.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos