Kvietinė košė piene su riešutais ir medumi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-01

Kvietinė košė piene su riešutais ir medumi

Pagal šį receptą paruošta pieno košė yra tikra vitaminų bomba. Be įprastų ingredientų, į patiekalą įeina smulkinti riešutai ir medus. Dėl to sorų košė tampa dar skanesnė ir sveikesnė. Gamindami sorų košę, nepirkite garuose virtų kruopų. Joje yra mažiausiai naudingų medžiagų. Antrąją vietą pagal šį rodiklį užima maltos kruopos. Geriausia pirkti iš nesmulkintų grūdų nusausintas soras. Tokių sorų galite nusipirkti sveiko maisto parduotuvėse arba diabetikams skirtuose skyriuose.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
135 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
16 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Riešutai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.15/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kvietinė košė piene su riešutais ir medumi Žingsnis 1
Paruoškite sorų košę su pienu. Puode užvirinkite vandenį. Į jį suberkite soras. Virkite 15 minučių, kol pusiau išvirs. Po to nupilkite likusį vandenį. Kitame inde užvirinkite pieną. Tada supilkite jį į soras. Virkite dar 10 minučių, kol pienas visiškai išgaruos. Nuimkite nuo ugnies.

Žingsnis 2

Kvietinė košė piene su riešutais ir medumi Žingsnis 2
Baigti gaminti. Įpilkite sviesto. Išmaišykite. Uždenkite keptuvę dangčiu ir palikite košę dar 10 minučių. Po to sudėkite medų ir riešutus ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos