Publikavimo data: 2025-08-18
Kvietinė košė su obuoliais
Sorų košė su obuoliais - puikūs pusryčiai, kurie ryte pakels nuotaiką, ilgam suteiks sotumo jausmą ir džiugins ryškiu sodriu skoniu. Obuolių ir cinamono aromatas padės atsibusti net pačiam tinginiui. Per gavėnią tokią košę galima virti tiesiog su vandeniu, kokosų ar migdolų pienu, paskaninti medumi ir augaliniu aliejumi vietoj sviesto. Košė gaunasi tiršta, šiek tiek klampi, nepaprastai sveika ir labai skani. Papuoškite košę obuolių skiltelėmis ir patiekite.
Žingsnis 1
Išvirkite košę. Storadugniame puode sumaišykite soras su vandeniu ir bet kokiu augaliniu pienu, druska ir pastatykite ant vidutinės ugnies. Kai košė užvirs, virkite ją 10 minučių, kol sugers skystį.
Žingsnis 2
Užvirinkite patiekalą. Į košę įpilkite augalinio pieno, obuolių gabaliukų ir cinamono, o užvirus košę virkite dar 10 minučių. Į puodą supilkite augalinį aliejų ir medų, išmaišykite, uždenkite dangčiu ir palikite 10 min. brinkti.
Kategorijos