Kvietinės tešlos apkepas su jautiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-23

Kvietinės tešlos apkepas su jautiena

Tiems, kurie karštomis vasaros dienomis nori, kad jų meniu būtų lengvesnis ir gaivesnis, pravers okroshka ant rūgpienio receptas. Patiekalas patiekiamas šaltas, todėl jį ypač malonu valgyti per karščius. O sudėtyje esantys jautienos gabaliukai padarys okrošką sotesnę ir maistingesnę.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
12 min.
Kalorijos
81 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.26/5 (27 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kvietinės tešlos apkepas su jautiena Žingsnis 1
Švarias bulves sudėkite į puodą ir 25-30 minučių kaitinkite ant ugnies. Kai bulvės išvirs, nulupkite jas nuo odelės.

Žingsnis 2

Kvietinės tešlos apkepas su jautiena Žingsnis 2
Kiaušinius įmuškite į nedidelį puodą su vandeniu ir virkite, kol suminkštės. Kiaušinius užpilkite šaltu vandeniu, kad išvirę jie atvėstų.

Žingsnis 3

Kvietinės tešlos apkepas su jautiena Žingsnis 3
Ridikėlius smulkiai susmulkinkite.

Žingsnis 4

Kvietinės tešlos apkepas su jautiena Žingsnis 4
Agurką taip pat smulkiai supjaustykite.

Žingsnis 5

Kvietinės tešlos apkepas su jautiena Žingsnis 5
Kruopščiai susmulkinkite visus žalumynus.

Žingsnis 6

Kvietinės tešlos apkepas su jautiena Žingsnis 6
Virtas bulves supjaustykite nedideliais gabalėliais.

Žingsnis 7

Kvietinės tešlos apkepas su jautiena Žingsnis 7
Išimkite kiaušinių lukštus ir supjaustykite juos nedideliais gabalėliais.

Žingsnis 8

Kvietinės tešlos apkepas su jautiena Žingsnis 8
Virtą jautieną supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 9

Kvietinės tešlos apkepas su jautiena Žingsnis 9
Viską, ką supjaustėte, sumaišykite giliame dubenyje. Patiekalas paruoštas, belieka jį pagal skonį pagardinti grietine arba majonezu ir užpilti rūgpieniu. Tačiau tai geriau daryti tik su atskiromis porcijomis, kurios jau paskirstytos lėkštėse.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos