Publikavimo data: 2024-03-23
Kvietinės tešlos apkepas su jautiena
Tiems, kurie karštomis vasaros dienomis nori, kad jų meniu būtų lengvesnis ir gaivesnis, pravers okroshka ant rūgpienio receptas. Patiekalas patiekiamas šaltas, todėl jį ypač malonu valgyti per karščius. O sudėtyje esantys jautienos gabaliukai padarys okrošką sotesnę ir maistingesnę.
Žingsnis 1
Švarias bulves sudėkite į puodą ir 25-30 minučių kaitinkite ant ugnies. Kai bulvės išvirs, nulupkite jas nuo odelės.
Žingsnis 2
Kiaušinius įmuškite į nedidelį puodą su vandeniu ir virkite, kol suminkštės. Kiaušinius užpilkite šaltu vandeniu, kad išvirę jie atvėstų.
Žingsnis 3
Ridikėlius smulkiai susmulkinkite.
Žingsnis 4
Agurką taip pat smulkiai supjaustykite.
Žingsnis 5
Kruopščiai susmulkinkite visus žalumynus.
Žingsnis 6
Virtas bulves supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 7
Išimkite kiaušinių lukštus ir supjaustykite juos nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 8
Virtą jautieną supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 9
Viską, ką supjaustėte, sumaišykite giliame dubenyje. Patiekalas paruoštas, belieka jį pagal skonį pagardinti grietine arba majonezu ir užpilti rūgpieniu. Tačiau tai geriau daryti tik su atskiromis porcijomis, kurios jau paskirstytos lėkštėse.
Kategorijos