Publikavimo data: 2024-03-23
Kvietinės tešlos apkepas su vištiena
Karštą vasarą kisielius gali būti naudojamas ne tik kaip gaivus gėrimas, bet ir kaip pagrindinis okroshka ingredientas. Šis patiekalas kaip tik tinka karštam orui - jame nedaug kalorijų, jis patiekiamas šaltas ir greitai paruošiamas. O jei į okrošką įdėsite virtos vištienos, ji taps tik dar gardesnė.
Žingsnis 1
Nuplautas bulves sudėkite į puodą ir užpilkite vandeniu. Virkite, kol suminkštės, apie 25-30 minučių. Tada atvėsinkite ir nupjaukite odelę.
Žingsnis 2
Kiaušinius virkite klasikiniu būdu - 10 minučių virkite užvirus vandeniui. Tada puodą nusunkite ir kiaušinius perpilkite šaltu vandeniu, kad atvėstų.
Žingsnis 3
Ridikėlius supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 4
Agurką supjaustykite tais pačiais kubeliais.
Žingsnis 5
Smulkiai supjaustykite žalumynus.
Žingsnis 6
Virtas bulves supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 7
Nulupkite vištos kiaušinį, supjaustykite jį mažais kubeliais.
Žingsnis 8
Virtą paukštieną taip pat supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 9
Visus susmulkintus produktus sudėkite į didelį indą ir sumaišykite. Paruoštas okroškos pagrindas. Belieka prieš patiekiant užpilti rūgpieniu ir pridėti padažo - grietinės arba majonezo.
Kategorijos