Kvietinės tešlos apkepas su vištiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-23

Kvietinės tešlos apkepas su vištiena

Karštą vasarą kisielius gali būti naudojamas ne tik kaip gaivus gėrimas, bet ir kaip pagrindinis okroshka ingredientas. Šis patiekalas kaip tik tinka karštam orui - jame nedaug kalorijų, jis patiekiamas šaltas ir greitai paruošiamas. O jei į okrošką įdėsite virtos vištienos, ji taps tik dar gardesnė.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
12 min.
Kalorijos
69 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.25/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kvietinės tešlos apkepas su vištiena Žingsnis 1
Nuplautas bulves sudėkite į puodą ir užpilkite vandeniu. Virkite, kol suminkštės, apie 25-30 minučių. Tada atvėsinkite ir nupjaukite odelę.

Žingsnis 2

Kvietinės tešlos apkepas su vištiena Žingsnis 2
Kiaušinius virkite klasikiniu būdu - 10 minučių virkite užvirus vandeniui. Tada puodą nusunkite ir kiaušinius perpilkite šaltu vandeniu, kad atvėstų.

Žingsnis 3

Kvietinės tešlos apkepas su vištiena Žingsnis 3
Ridikėlius supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 4

Kvietinės tešlos apkepas su vištiena Žingsnis 4
Agurką supjaustykite tais pačiais kubeliais.

Žingsnis 5

Kvietinės tešlos apkepas su vištiena Žingsnis 5
Smulkiai supjaustykite žalumynus.

Žingsnis 6

Kvietinės tešlos apkepas su vištiena Žingsnis 6
Virtas bulves supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 7

Kvietinės tešlos apkepas su vištiena Žingsnis 7
Nulupkite vištos kiaušinį, supjaustykite jį mažais kubeliais.

Žingsnis 8

Kvietinės tešlos apkepas su vištiena Žingsnis 8
Virtą paukštieną taip pat supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 9

Kvietinės tešlos apkepas su vištiena Žingsnis 9
Visus susmulkintus produktus sudėkite į didelį indą ir sumaišykite. Paruoštas okroškos pagrindas. Belieka prieš patiekiant užpilti rūgpieniu ir pridėti padažo - grietinės arba majonezo.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos