Kvietinės tešlos apkepas su vištiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-23

Kvietinės tešlos apkepas su vištiena

Karštą vasarą kisielius gali būti naudojamas ne tik kaip gaivus gėrimas, bet ir kaip pagrindinis okroshka ingredientas. Šis patiekalas kaip tik tinka karštam orui - jame nedaug kalorijų, jis patiekiamas šaltas ir greitai paruošiamas. O jei į okrošką įdėsite virtos vištienos, ji taps tik dar gardesnė.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
12 min.
Kalorijos
69 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.25/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Kvietinės tešlos apkepas su vištiena Žingsnis 1
Nuplautas bulves sudėkite į puodą ir užpilkite vandeniu. Virkite, kol suminkštės, apie 25-30 minučių. Tada atvėsinkite ir nupjaukite odelę.

Žingsnis 2

Kvietinės tešlos apkepas su vištiena Žingsnis 2
Kiaušinius virkite klasikiniu būdu - 10 minučių virkite užvirus vandeniui. Tada puodą nusunkite ir kiaušinius perpilkite šaltu vandeniu, kad atvėstų.

Žingsnis 3

Kvietinės tešlos apkepas su vištiena Žingsnis 3
Ridikėlius supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 4

Kvietinės tešlos apkepas su vištiena Žingsnis 4
Agurką supjaustykite tais pačiais kubeliais.

Žingsnis 5

Kvietinės tešlos apkepas su vištiena Žingsnis 5
Smulkiai supjaustykite žalumynus.

Žingsnis 6

Kvietinės tešlos apkepas su vištiena Žingsnis 6
Virtas bulves supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 7

Kvietinės tešlos apkepas su vištiena Žingsnis 7
Nulupkite vištos kiaušinį, supjaustykite jį mažais kubeliais.

Žingsnis 8

Kvietinės tešlos apkepas su vištiena Žingsnis 8
Virtą paukštieną taip pat supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 9

Kvietinės tešlos apkepas su vištiena Žingsnis 9
Visus susmulkintus produktus sudėkite į didelį indą ir sumaišykite. Paruoštas okroškos pagrindas. Belieka prieš patiekiant užpilti rūgpieniu ir pridėti padažo - grietinės arba majonezo.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su mėsa, sriubos, šaltos sriubos, okroška, mėsos patiekalai, įspūdingas receptas, paprasta, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, bulvių sezonas, agurkų sezonas, ridikėlių sezonas, receptų knyga, sriubos su dešra, sriubos su kiaušiniu, sriubos su vištienos kiaušiniu, vakarienė su bulvėmis, okroška su dešra

Kategorijos