Publikavimo data: 2025-08-19
Kvinoja su špinatais ir parmezanu
Patiekalas gaunasi dieviškai skanus. Kvinoja yra labai naudinga. Joje yra baltymų ir visų aminorūgščių, sveikų riebalų. Kartu su špinatais ir parmezano sūriu gaunamas tiesiog nuostabus skonis.
Žingsnis 1
Nuplaukite kvinoją, užpilkite vandeniu, užvirinkite ir virkite 5 minutes. Išjunkite ir palikite, kad prisitrauktų.
Žingsnis 2
Špinatus nuplaukite ir stambiai supjaustykite. Įkaitinkite keptuvę su aliejumi. Kelias minutes pakepinkite špinatus.
Žingsnis 3
Sūrį sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 4
Į špinatus suberkite kvinoją, sudėkite kietąjį sūrį ir dalį parmezano (kitos dalies prireiks patiekti). Išmaišykite.
Kategorijos