Kvinoja su špinatais ir parmezanu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Kvinoja su špinatais ir parmezanu

Patiekalas gaunasi dieviškai skanus. Kvinoja yra labai naudinga. Joje yra baltymų ir visų aminorūgščių, sveikų riebalų. Kartu su špinatais ir parmezano sūriu gaunamas tiesiog nuostabus skonis.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
351 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
31 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.85/5 (26 bal.)

Žingsnis 1

Kvinoja su špinatais ir parmezanu Žingsnis 1
Nuplaukite kvinoją, užpilkite vandeniu, užvirinkite ir virkite 5 minutes. Išjunkite ir palikite, kad prisitrauktų.

Žingsnis 2

Kvinoja su špinatais ir parmezanu Žingsnis 2
Špinatus nuplaukite ir stambiai supjaustykite. Įkaitinkite keptuvę su aliejumi. Kelias minutes pakepinkite špinatus.

Žingsnis 3

Kvinoja su špinatais ir parmezanu Žingsnis 3
Sūrį sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 4

Kvinoja su špinatais ir parmezanu Žingsnis 4
Į špinatus suberkite kvinoją, sudėkite kietąjį sūrį ir dalį parmezano (kitos dalies prireiks patiekti). Išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
įspūdingas receptas, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, ryžių patiekalai, rizotas, grūdų patiekalai, receptų knyga, jūros gėrybių rizotas, krevečių rizotas

Kategorijos