Publikavimo data: 2024-09-16
Labai skanios salotos "Tsarsky"
"Caro" salotos siejamos su brangiais ingredientais ir rafinuota patiekimo forma. Toks patiekalas tiesiog negali būti neskanus. Tarp produktų yra baltosios jūros lydekos žuvies. Jei pageidaujama, ją galima pakeisti jūros ešerių arba lydekų mėsa. Ant šaldytos jūros lydekos būtinai turi būti ledo glazūra. Skerdena, neturinti ledo sluoksnio, po gaminimo bus neskani. Salotų komponentus supjaustykite mažais apskritimais, kad pjūvyje aiškiai matytųsi visi komponentai.
Žingsnis 1
Paruoškite jūros lydeką salotoms. Į puodą supilkite vandenį ir pastatykite ant didelės ugnies, pasūdykite. Palaukite, kol vanduo užvirs, ir sudėkite nuvalytus žuvies gabalėlius. Virkite ant vidutinės ugnies, kol išvirs, maždaug 30 minučių. Tada žuvį ištraukite iš vandens, atvėsinkite ir išimkite visus kaulus. Tuomet rankomis susmulkinkite mėsą į pluoštus.
Žingsnis 2
Pradėkite ruošti salotas. Visus sluoksnius patepkite plonu majonezo sluoksniu. Patogu tai daryti silikonine mentele arba kepimo maišeliu. Pusę bulvių griežinėlių sudėkite ant plokščio indo. Uždėkite antrąjį sluoksnį virtos žuvies. Pabarstykite tarkuotu sūriu ir uždėkite marinuotų agurkų sluoksnį. Įdėkite kiaušinių ir dar vieną bulvių sluoksnį. Ant viršaus sudėkite raudonos žuvies kubelius.
Kategorijos