Publikavimo data: 2024-06-23
Labai skanios žuvies salotos
Žuvies salotos su konservuotomis sardinėmis - labai įdomus ir skanus patiekalas, kuriame sultingas obuolys puikiai dera su žuvimi ir kiaušiniais. Salotas papildo graikiniai riešutai, suteikdami salotoms rafinuotesnį ir pikantiškesnį skonį. Padažui naudojamas majonezas, jį galima pakeisti neriebia grietine. Tokiu atveju užkandis bus dar skanesnis ir sveikesnis. Salotas reikėtų patiekti ne vėliau kaip po pusvalandžio po padažo, kitaip patiekalas praras savo išvaizdą.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Nuluptą vištienos kiaušinį sutarkuokite stambia tarka. Tą patį pakartokite su obuoliu ir sūriu. Peiliu susmulkinkite graikinius riešutus, bet per daug jų nesusmulkinkite.
Žingsnis 2
Sudėkite salotas. Ant salotinės ar bet kokio kito indo dugno sudėkite supjaustytas sardines. Tada dėkite vištienos kiaušinio sluoksnį, aptepkite majonezu. Išdėliokite tarkuotą obuolį ir vėl patepkite majonezu. Pabaigoje sudėkite sūrį, vėl majonezą ir graikinius riešutus. Paruoštas salotas 20-30 minučių padėkite į šaldytuvą.
Kategorijos