Publikavimo data: 2024-06-23
Labai skanios žuvies salotos su šviežiais agurkais ir pomidorais
Norint paruošti labai skanių žuvies salotų, reikia pačių paprasčiausių produktų - šviežių agurkų ir pomidorų, konservuotų kukurūzų, raudonųjų svogūnų ir, žinoma, žuvies. Galite naudoti ir konservuotą, ir šviežią virtą ar keptą žuvį, pavyzdžiui, polocką ar lydeką. Šias žuvies salotas galima patiekti salotinėje arba užtepti ant sumuštinių, užtepti ant tartaletų, traškučių ar volų, papuošti vyšninių pomidorų puselėmis ir virtais putpelių kiaušiniais.
Žingsnis 1
Supjaustykite maistą. Susmulkinkite konservuotą sairą. Agurkus ir pomidorus supjaustykite mažais kubeliais. Smulkiai supjaustykite raudonąjį svogūną.
Žingsnis 2
Suformuokite salotas. Suminkštėjusią sairą sumaišykite dubenyje su kukurūzais, pjaustytais agurkais, pomidorais ir raudonaisiais svogūnais. Įberkite druskos ir majonezo ir gerai išmaišykite.
Kategorijos