Publikavimo data: 2025-08-18
Labai tingus įdarytas kopūstas su perlais
Receptas toms akimirkoms, kai nesinori gaminti ko nors sudėtingo ir daug laiko reikalaujančio.
Žingsnis 1
Miežius užpilkite verdančiu vandeniu.
Žingsnis 2
Susmulkinkite kopūstus.
Žingsnis 3
Į maltą mėsą sudėkite kopūstus, kiaušinius ir perlovką. Gerai išmaišykite. Suformuokite kukulius.
Žingsnis 4
Į gilią keptuvę įpilkite vandens, sudėkite kukulius ir troškinkite ant silpnos ugnies.
Žingsnis 5
Nulupkite ir supjaustykite bulves ir nusiųskite jas į kamuoliukus.
Žingsnis 6
Į keptuvę sudėkite kopūstus.
Žingsnis 7
Viską užpilkite pomidorų pasta (ją galite pakeisti padažu arba lecho) ir troškinkite 40 minučių ant silpnos ugnies.
Kategorijos