Lašiniai su česnakais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Lašiniai su česnakais

Naminiai lašiniai su česnakais - aromatingas, pikantiško skonio patiekalas. Lašiniai naudingi imunitetui palaikyti, ypač šaltuoju metų laiku. Sūdant svarbiausia laikytis technologijos ir proporcijų, kad lašiniai būtų švelnūs ir aromatingi. Salo puikiai tinka kaip užkandis su juoda duona.
Gaminimo laikas
5760 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
684 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
74 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.94/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Lašiniai su česnakais Žingsnis 1
Druską, juodųjų pipirų žirnelius ir česnako skilteles suberkite į nedidelį dubenėlį. Trinkite turinį, kol susidarys kvapnus mišinys.

Žingsnis 2

Lašiniai su česnakais Žingsnis 2
Kiekvieną lašinių gabalėlį įtrinkite česnakų mišiniu. Sudėkite lašinius į gilų indą ir palikite šaldytuve trims dienoms. Tada užšaldykite šaldiklyje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, užkandžiai, mėsos ir paukštienos užkandžiai, troškiniai, šalti užkandžiai, paprasti, pietūs, vakarienė, šaltibarščiai, naujametiniai užkandžiai, naujametiniai karštieji patiekalai, receptas su vaizdo įrašu, be įprastų alergenų, receptų knyga, vakarienė su vištienos filė

Kategorijos