Lašiša majonezo tešloje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-24

Lašiša majonezo tešloje

Tešla su majonezu padės atskleisti raudonos žuvies skonį. Svarbiausias dalykas gaminant šį patiekalą - kad tešlos konsistencija būtų be gumuliukų. Tokia tešla paprastai pagardinama prieskoniais, kurie žuvies skoniui suteiks gilesnio ir intensyvesnio aromato - į tešlą dedama maltų juodųjų pipirų, ciberžolės arba kalendros. Kad tešla būtų puri, į ją paskutiniame posūkyje reikėtų įberti miltų, o kad būtų tiršta, galima įberti šiek tiek džiūvėsėlių. Dėl jų plutelė taps traški.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
334 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
27 g
Angliavandeniai
11 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, žuvis, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.21/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lašiša majonezo tešloje Žingsnis 1
Dubenyje plaktuvu įmuškite du kiaušinius.

Žingsnis 2

Lašiša majonezo tešloje Žingsnis 2
Į kiaušinius supilkite majonezą ir vandenį. Vėl suplakite mišinį.

Žingsnis 3

Lašiša majonezo tešloje Žingsnis 3
Įberkite druskos, pipirų ir kalendrų. Išmaišykite.

Žingsnis 4

Lašiša majonezo tešloje Žingsnis 4
Palaipsniui į mišinį įmaišykite 130 g miltų ir kelias minutes minkykite tešlą.

Žingsnis 5

Lašiša majonezo tešloje Žingsnis 5
Lašišą supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais.

Žingsnis 6

Lašiša majonezo tešloje Žingsnis 6
Apvoliokite lašišos gabalėlius miltuose, tada panardinkite į tešlą.

Žingsnis 7

Lašiša majonezo tešloje Žingsnis 7
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Kepkite žuvį ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių, kol ji taps auksinė.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos