Lašiša su špinatais ir grietinėle pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-23

Lašiša su špinatais ir grietinėle

Skanaus, estetiško ir, svarbiausia, labai sveiko patiekalo receptas. Lašiša yra karališka žuvis. Ją galite patiekti bet kokiu pavidalu, ji iškart taps pagrindiniu stalo patiekalu. Kartu su grietinėle ir špinatais patiekalo skonis bus ryškesnis ir įdomesnis. O jos išvaizdą įvertins visi svečiai.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
111 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
5 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, žuvis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Lašiša su špinatais ir grietinėle Žingsnis 1
Lašišą pasūdykite, papipirinkite ir patepkite augaliniu aliejumi. Palikite marinuotis 30 minučių.

Žingsnis 2

Lašiša su špinatais ir grietinėle Žingsnis 2
Špinatus sudėkite į foliją, užpilkite grietinėle ir suberkite prieskonius.

Žingsnis 3

Lašiša su špinatais ir grietinėle Žingsnis 3
Perkelkite marinuotą žuvį į špinatus ir iš abiejų pusių gerai aptepkite lašišą kremu. Folijos kampus susukite į laivelį ir 20-25 min. pašaukite žuvį į 200 °C įkaitintą orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, kepti orkaitėje ant kepimo skardos, paprasta, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, sala, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, pomidorų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos