Publikavimo data: 2024-03-23
Lašiša su špinatais ir grietinėle
Skanaus, estetiško ir, svarbiausia, labai sveiko patiekalo receptas. Lašiša yra karališka žuvis. Ją galite patiekti bet kokiu pavidalu, ji iškart taps pagrindiniu stalo patiekalu. Kartu su grietinėle ir špinatais patiekalo skonis bus ryškesnis ir įdomesnis. O jos išvaizdą įvertins visi svečiai.
Žingsnis 1
Lašišą pasūdykite, papipirinkite ir patepkite augaliniu aliejumi. Palikite marinuotis 30 minučių.
Žingsnis 2
Špinatus sudėkite į foliją, užpilkite grietinėle ir suberkite prieskonius.
Žingsnis 3
Perkelkite marinuotą žuvį į špinatus ir iš abiejų pusių gerai aptepkite lašišą kremu. Folijos kampus susukite į laivelį ir 20-25 min. pašaukite žuvį į 200 °C įkaitintą orkaitę.
Kategorijos