Publikavimo data: 2025-08-18
Lašišos, avokadų ir ridikėlių tartaras
Tartarą galima greitai ir lengvai paruošti, jam naudojami žali maisto produktai. Tačiau žalią žuvį geriau pasiruošti iš anksto. Ją reikėtų apdoroti actu ir druska, kad atsikratytumėte parazitų ir bakterijų. Optimalu iš karto vartoti lengvai pasūdytą žuvį.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Avokadą ir žaliuosius svogūnus susmulkinkite blenderiu. Pagal skonį į tyrę įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 2
Žuvį supjaustykite griežinėliais. Lašišą supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 3
Supjaustykite ridikėlius griežinėliais. Ridikėlius supjaustykite plonais griežinėliais, pamerkite į šaltą vandenį ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.
Žingsnis 4
Paruoškite padažą. Sumaišykite sojų padažą ir citrinos sultis.
Kategorijos