Lašišos, avokadų ir ridikėlių tartaras pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Lašišos, avokadų ir ridikėlių tartaras

Tartarą galima greitai ir lengvai paruošti, jam naudojami žali maisto produktai. Tačiau žalią žuvį geriau pasiruošti iš anksto. Ją reikėtų apdoroti actu ir druska, kad atsikratytumėte parazitų ir bakterijų. Optimalu iš karto vartoti lengvai pasūdytą žuvį.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
185 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.06/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Lašišos, avokadų ir ridikėlių tartaras Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Avokadą ir žaliuosius svogūnus susmulkinkite blenderiu. Pagal skonį į tyrę įberkite druskos ir pipirų.

Žingsnis 2

Lašišos, avokadų ir ridikėlių tartaras Žingsnis 2
Žuvį supjaustykite griežinėliais. Lašišą supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 3

Lašišos, avokadų ir ridikėlių tartaras Žingsnis 3
Supjaustykite ridikėlius griežinėliais. Ridikėlius supjaustykite plonais griežinėliais, pamerkite į šaltą vandenį ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.

Žingsnis 4

Lašišos, avokadų ir ridikėlių tartaras Žingsnis 4
Paruoškite padažą. Sumaišykite sojų padažą ir citrinos sultis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, užkandžiai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, per 30 minučių, sala, pietūs, vakarienė, užkandis, avokadų sezonas, žalios žuvies užkandžiai, tartaras, naujametiniai užkandžiai, naujametiniai karštieji patiekalai, patiekalai su sojų padažu, receptų knyga, avokadų užkandžiai, tuno tartaras

Kategorijos