Lašišos bagetė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Lašišos bagetė

Bagetė su lašiša - tai skanus ir lengvas sumuštinis, paruoštas su švelniu agurkų padažu. Užkandžiui ruošti tinka lengvai sūdytos arba rūkytos žuvies filė. Kad sumuštinius būtų patogu valgyti, gaminkite juos iš 50-70 g sveriančios miniatiūrinės bagetės.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
228 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lašišos bagetė Žingsnis 1
Paruoškite agurkų padažą. Sumaišykite agurkus, česnaką, krapus, smulkintas alyvuoges, grietinę ir majonezą. Druskos ir pipirų pagal skonį.

Žingsnis 2

Lašišos bagetė Žingsnis 2
Paruoškite bagetę. Duonos puseles 3-5 minutes džioviname keptuvėje.

Žingsnis 3

Lašišos bagetė Žingsnis 3
Paruoškite bageto sumuštinį su lašiša. Ant abiejų duonos pusių (vidinės) užtepkite 1-2 cm storio agurkų padažo sluoksnį. Ant vienos pusės dėkite salotų lapų. Ant viršaus dėkite lašišos griežinėlius. Uždenkite kita bagetės puse, lengvai prispauskite ranka.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos