Publikavimo data: 2024-06-08
Lašišos bagetė
Bagetė su lašiša - tai skanus ir lengvas sumuštinis, paruoštas su švelniu agurkų padažu. Užkandžiui ruošti tinka lengvai sūdytos arba rūkytos žuvies filė. Kad sumuštinius būtų patogu valgyti, gaminkite juos iš 50-70 g sveriančios miniatiūrinės bagetės.
Žingsnis 1
Paruoškite agurkų padažą. Sumaišykite agurkus, česnaką, krapus, smulkintas alyvuoges, grietinę ir majonezą. Druskos ir pipirų pagal skonį.
Žingsnis 2
Paruoškite bagetę. Duonos puseles 3-5 minutes džioviname keptuvėje.
Žingsnis 3
Paruoškite bageto sumuštinį su lašiša. Ant abiejų duonos pusių (vidinės) užtepkite 1-2 cm storio agurkų padažo sluoksnį. Ant vienos pusės dėkite salotų lapų. Ant viršaus dėkite lašišos griežinėlius. Uždenkite kita bagetės puse, lengvai prispauskite ranka.
Kategorijos