Publikavimo data: 2025-08-18
Lašišos filė ir žiedinių kopūstų pyragas
Pyragai jau šimtus metų yra svarbi rusų virtuvės dalis. Sotus pyragas su skaniu įdaru visada buvo ant stalo. Be šio patiekalo neapsieidavo nei vestuvės, nei gimtadienis, nei įkurtuvės. Kiekviena rusų mergaitė šio patiekalo mokosi nuo vaikystės.
Žingsnis 1
Norėdami paruošti įdarą, atskirame dubenyje sumaišykite kiaušinius, grietinėlę ir sūrį. Viską gerai išmaišykite, įberkite druskos, pipirų ir bazilikų. Galite įdėti ir džiovintų bazilikų.
Žingsnis 2
Ištepkite formą sviestu, sudėkite į ją blanširuotas daržoves ir žuvį ir užpilkite įdarą. Pašaukite į 200 °C įkaitintą orkaitę 25 minutėms.
Kategorijos