Lašišos filė ir žiedinių kopūstų pyragas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Lašišos filė ir žiedinių kopūstų pyragas

Pyragai jau šimtus metų yra svarbi rusų virtuvės dalis. Sotus pyragas su skaniu įdaru visada buvo ant stalo. Be šio patiekalo neapsieidavo nei vestuvės, nei gimtadienis, nei įkurtuvės. Kiekviena rusų mergaitė šio patiekalo mokosi nuo vaikystės.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
131 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.86/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Lašišos filė ir žiedinių kopūstų pyragas Žingsnis 1
Norėdami paruošti įdarą, atskirame dubenyje sumaišykite kiaušinius, grietinėlę ir sūrį. Viską gerai išmaišykite, įberkite druskos, pipirų ir bazilikų. Galite įdėti ir džiovintų bazilikų.

Žingsnis 2

Lašišos filė ir žiedinių kopūstų pyragas Žingsnis 2
Ištepkite formą sviestu, sudėkite į ją blanširuotas daržoves ir žuvį ir užpilkite įdarą. Pašaukite į 200 °C įkaitintą orkaitę 25 minutėms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, kepta orkaitėje ant padėklo, kepimas, paprasta, mažai kalorijų, kopūstų sezonas, česnakų sezonas, pyragai, sotūs pyragai, receptas su vaizdo įrašu, be bendrų alergenų, receptų knyga, kiaušinių pyragai, kefyro pyragai, kefyro pyragai, kepimas su kefyru, kepimas su kiaušiniu

Kategorijos