Lašišos filė kreminis pyragas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Lašišos filė kreminis pyragas

SSRS laikų žmonės prisimena žuvies pyragą su kiaušiniais, kurio įdarui buvo naudojami žuvies konservai. Paruoškite tokį pat skanų ir sotų pyragą, bet vietoj žuvies konservų naudokite lašišos filė, ir jūsų pyragas iš paprasto pyrago iškart taps gurmanišku skanėstu. Lengvai paruošiamas pyragas patiks kiekvienai šeimininkei, nes per minimalų laiką galėsite paruošti skanų ir sotų patiekalą.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
310 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
24 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lašišos filė kreminis pyragas Žingsnis 1
Žuvies filė sumaišykite su pipirais ir druska ir palikite marinuotis 10 minučių. Sumaišykite grietinę, majonezą, kiaušinius ir druską. Suberkite miltus ir kepimo miltelius, gerai išmaišykite, tešla turi būti panaši į tirštą grietinę.

Žingsnis 2

Lašišos filė kreminis pyragas Žingsnis 2
Kepimo indą patepkite riebalais, o dugną ir šonus pabarstykite džiūvėsėliais. Ant žuvies supilkite pusę tešlos, pabarstykite krapais ir užpilkite kita puse tešlos. Kepkite įkaitintoje orkaitėje 30 minučių 200C temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos