Publikavimo data: 2024-06-09
Lašišos filė kreminis pyragas
SSRS laikų žmonės prisimena žuvies pyragą su kiaušiniais, kurio įdarui buvo naudojami žuvies konservai. Paruoškite tokį pat skanų ir sotų pyragą, bet vietoj žuvies konservų naudokite lašišos filė, ir jūsų pyragas iš paprasto pyrago iškart taps gurmanišku skanėstu. Lengvai paruošiamas pyragas patiks kiekvienai šeimininkei, nes per minimalų laiką galėsite paruošti skanų ir sotų patiekalą.
Žingsnis 1
Žuvies filė sumaišykite su pipirais ir druska ir palikite marinuotis 10 minučių. Sumaišykite grietinę, majonezą, kiaušinius ir druską. Suberkite miltus ir kepimo miltelius, gerai išmaišykite, tešla turi būti panaši į tirštą grietinę.
Žingsnis 2
Kepimo indą patepkite riebalais, o dugną ir šonus pabarstykite džiūvėsėliais. Ant žuvies supilkite pusę tešlos, pabarstykite krapais ir užpilkite kita puse tešlos. Kepkite įkaitintoje orkaitėje 30 minučių 200C temperatūroje.
Kategorijos