Lašišos ir Filadelfijos sūrio salotos arba "tinginiai sušiai". pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Lašišos ir Filadelfijos sūrio salotos arba "tinginiai sušiai".

Ryžių, švelniai sūrios lašišos ir Filadelfijos sūrio derinys žinomas iš japoniškų suši. Mūsų šalyje jie įsitvirtino kaip patiekalas vakarėliams su draugais, dažnai užsakomi lengvai romantiškai vakarienei, o vaikai mėgsta juos gaminti patys. Tačiau ne visi sugeba suteikti suši tinkamą formą. Ne bėda. Pabandykite paruošti salotas pagal mūsų receptą, mes juokais pavadinome jas "tinginiais sušiais". Čia nereikia demonstruoti stebuklingo japonų kulinarijos meistriškumo, užtenka paruošti, supjaustyti ir tiesiog sujungti produktus į salotas.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
238 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lašišos ir Filadelfijos sūrio salotos arba "tinginiai sušiai". Žingsnis 1
Vieną žuvies pusę supjaustykite plonais griežinėliais, o kitą - stambiais kubeliais. Šioms salotoms tinka lengvai sūdyta lašiša, bet tinka ir upėtakis arba lašiša. Svarbu, kad žuvis būtų riebi, sultinga ir ne per sūri.

Žingsnis 2

Lašišos ir Filadelfijos sūrio salotos arba "tinginiai sušiai". Žingsnis 2
Susmulkinkite nori lapus, suberkite ryžius ir gerai išmaišykite. Avokadą ir agurką supjaustykite kubeliais. Kreminį sūrį supjaustykite dideliais gabalėliais.

Žingsnis 3

Lašišos ir Filadelfijos sūrio salotos arba "tinginiai sušiai". Žingsnis 3
Sudėkite salotas sluoksniais. Pirmasis sluoksnis - ryžiai ir nori. Antrajam sluoksniui užtepkite kreminio sūrio ir išlyginkite jį šaukštu. Trečiajam sluoksniui tolygiai sudėkite kubeliais supjaustytą žuvį. Tada vėl sluoksnis avokado, ryžių ir sūrio. Kitas sluoksnis - agurkai. Ant šio sluoksnio dėkite plonais griežinėliais supjaustytą raudonąją žuvį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos