Publikavimo data: 2025-08-17
Lašišos ir kreminio sūrio terinas
Kad ir ką pagamintumėte iš grietinėlės sūrio ir sūdytos ar rūkytos žuvies, visada bus skanu. Be šių ingredientų, į teriną taip pat dedama dvigubos grietinėlės, sviesto, žolelių ir prieskonių. O kaip puošmena jis gausiai padengiamas raudonaisiais ikrais. Šis fantastiškas užkandis tikrai bus mėgstamas ant bet kurio šventinio stalo.
Žingsnis 1
Vieną svogūną supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais. Svogūną, sviestą, lašišą, česnaką, žaliąjį svogūną ir petražoles sutrinkite blenderiu iki vientisos masės. Sudėkite kreminį sūrį, druską ir pipirus ir dideliu greičiu maišykite iki pastos.
Žingsnis 2
Uždenkite formą maistine plėvele ir sudėkite į ją išplaktą mišinį. Labai smulkiai supjaustykite antrąjį svogūną ir tolygiai paskleiskite jį ant pašteto paviršiaus. Viršų uždenkite maistine plėvele, pasunkinkite ir padėkite terino formą į šaldytuvą 12 valandų.
Kategorijos