Lašišos ir kreminio sūrio terinas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Lašišos ir kreminio sūrio terinas

Kad ir ką pagamintumėte iš grietinėlės sūrio ir sūdytos ar rūkytos žuvies, visada bus skanu. Be šių ingredientų, į teriną taip pat dedama dvigubos grietinėlės, sviesto, žolelių ir prieskonių. O kaip puošmena jis gausiai padengiamas raudonaisiais ikrais. Šis fantastiškas užkandis tikrai bus mėgstamas ant bet kurio šventinio stalo.
Gaminimo laikas
780 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
259 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Lašišos ir kreminio sūrio terinas Žingsnis 1
Vieną svogūną supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais. Svogūną, sviestą, lašišą, česnaką, žaliąjį svogūną ir petražoles sutrinkite blenderiu iki vientisos masės. Sudėkite kreminį sūrį, druską ir pipirus ir dideliu greičiu maišykite iki pastos.

Žingsnis 2

Lašišos ir kreminio sūrio terinas Žingsnis 2
Uždenkite formą maistine plėvele ir sudėkite į ją išplaktą mišinį. Labai smulkiai supjaustykite antrąjį svogūną ir tolygiai paskleiskite jį ant pašteto paviršiaus. Viršų uždenkite maistine plėvele, pasunkinkite ir padėkite terino formą į šaldytuvą 12 valandų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
česnakiniai užkandžiai, receptų knyga, namų receptai, terrine, jūsų receptai, mėsos paštetai, česnakų sezonas, žaliasis sezonas, yra bendrų alergenų., įspūdingas receptas, mėsos ir paukštienos užkandžiai, užkandžiai

Kategorijos