Publikavimo data: 2024-06-15
Lašišos ir žiedinių kopūstų troškinys
Geras sotaus patiekalo variantas, kuris patiks ir suaugusiesiems, ir vaikams. Troškinys su raudonąja žuvimi visada būna labai sėkmingas ir skanus! Antrasis pagrindinis šio recepto ingredientas - žiediniai kopūstai. Jis labai naudingas žmogaus organizmui, nes turi daug antioksidantų, taip pat daug skaidulinių medžiagų. Įdaras, kurio pagrindą sudaro grietinėlė, vištos kiaušinis ir tarkuotas sūris "Suluguni", patiekalui suteikia švelnumo. Naudingas ir lengvas patiekalas pietų stalui!
Žingsnis 1
Ant švarios pjaustymo lentos žiedinius kopūstus supjaustykite vienodo storio griežinėliais. Lašišos filė supjaustykite kubeliais. Susmulkinkite česnaką.
Žingsnis 2
Giliame dubenyje sumaišykite grietinėlę ir plaktą vištos kiaušinį. Išplakite iki vientisos masės. Įdėkite susmulkintą česnaką.
Žingsnis 3
Sutarkuokite suluguni sūrį ir įmaišykite jį į kiaušinių ir grietinėlės mišinį. Pagal skonį pagardinkite druska ir maltais juodaisiais pipirais.
Žingsnis 4
Paimkite kepimo indą. Ant formos dugno sudėkite žiedinius kopūstus ir lašišos griežinėlius.
Žingsnis 5
Į kepimo formą supilkite kiaušinių ir kreminio sūrio mišinį.
Žingsnis 6
Dėkite formą į 200 C temperatūros orkaitę 45 minutėms. Tada atsargiai išimkite formą. Atlikta!
Kategorijos