Lašišos ir žiedinių kopūstų troškinys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Lašišos ir žiedinių kopūstų troškinys

Geras sotaus patiekalo variantas, kuris patiks ir suaugusiesiems, ir vaikams. Troškinys su raudonąja žuvimi visada būna labai sėkmingas ir skanus! Antrasis pagrindinis šio recepto ingredientas - žiediniai kopūstai. Jis labai naudingas žmogaus organizmui, nes turi daug antioksidantų, taip pat daug skaidulinių medžiagų. Įdaras, kurio pagrindą sudaro grietinėlė, vištos kiaušinis ir tarkuotas sūris "Suluguni", patiekalui suteikia švelnumo. Naudingas ir lengvas patiekalas pietų stalui!
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
138 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lašišos ir žiedinių kopūstų troškinys Žingsnis 1
Ant švarios pjaustymo lentos žiedinius kopūstus supjaustykite vienodo storio griežinėliais. Lašišos filė supjaustykite kubeliais. Susmulkinkite česnaką.

Žingsnis 2

Lašišos ir žiedinių kopūstų troškinys Žingsnis 2
Giliame dubenyje sumaišykite grietinėlę ir plaktą vištos kiaušinį. Išplakite iki vientisos masės. Įdėkite susmulkintą česnaką.

Žingsnis 3

Lašišos ir žiedinių kopūstų troškinys Žingsnis 3
Sutarkuokite suluguni sūrį ir įmaišykite jį į kiaušinių ir grietinėlės mišinį. Pagal skonį pagardinkite druska ir maltais juodaisiais pipirais.

Žingsnis 4

Lašišos ir žiedinių kopūstų troškinys Žingsnis 4
Paimkite kepimo indą. Ant formos dugno sudėkite žiedinius kopūstus ir lašišos griežinėlius.

Žingsnis 5

Lašišos ir žiedinių kopūstų troškinys Žingsnis 5
Į kepimo formą supilkite kiaušinių ir kreminio sūrio mišinį.

Žingsnis 6

Lašišos ir žiedinių kopūstų troškinys Žingsnis 6
Dėkite formą į 200 C temperatūros orkaitę 45 minutėms. Tada atsargiai išimkite formą. Atlikta!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos