Publikavimo data: 2025-08-19
Lašišos makaronai su varškės sūriu
Užkandžiai su raudona žuvimi niekada nelieka nepastebėti švenčių svečių, nes jie skanūs, įspūdingai atrodo ant stalo ir yra labai naudingi. Iš raudonosios žuvies galite paruošti nedidelius blynelius, sumuštinius, kanapes ar tartaletes. Raudonosios žuvies ir grietinėlės sūrio skoniai puikiai dera tarpusavyje, pagal mūsų receptą galite pasigaminti lengvų ir švelnių makaronų.
Žingsnis 1
Į emaliuotą puodą įpilkite 1 puodelį vandens ir užvirinkite. Tada įpilkite druskos, baltojo sauso vyno, garstyčių ir ant silpnos ugnies virkite žuvį, kol ji išvirs. Tai užtruks apie 15-20 minučių.
Žingsnis 2
Nuimkite keptuvę su žuvimi nuo ugnies, išimkite žuvį iš sultinio ir atvėsinkite. Tada išimkite kaulus ir odą ir lengvai susmulkinkite.
Žingsnis 3
Peiliu kuo smulkiau supjaustykite lengvai pasūdytą lašišą. Migdolus išdžiovinkite orkaitėje ir susmulkinkite peiliu.
Žingsnis 4
Atskirame dubenyje sumaišykite lašišos filė, lašišą, grietinėlės sūrį ir migdolų branduolius. Šį mišinį sumaišykite trintuvu iki vientisos masės. Pagal skonį įpilkite alyvuogių aliejaus, citrinos sulčių, druskos ir pipirų.
Kategorijos