Publikavimo data: 2024-04-06
Lašišos penne
Kietuosiuose makaronuose, būtent penne, yra daug naudingų mikroelementų ir vitaminų. Kai penne makaronai derinami su lašiša, naudingųjų savybių kiekis pasiekia maksimalų lygį. Lašišoje gausu jodo ir vitamino A. Penne su lašiša grietinėlės padaže yra puikus pasirinkimas tiems, kurie laikosi dietos arba geros mitybos principų. Patiekalą lengva paruošti: išvirkite makaronus ir sumaišykite juos su paruoštu padažu.
Žingsnis 1
Paruoškite padažą su lašiša. Įdėkite keptuvę ant vidutinės ugnies, siųskite sviestą ir alyvuogių aliejų. Juos įkaitinkite, sudėkite lašišą ir kepkite 3 minutes. Tada sudėkite česnaką ir kepkite 2 minutes. Supilkite grietinėlę, sumažinkite ugnį, uždenkite keptuvę dangčiu ir troškinkite 15 minučių.
Žingsnis 2
Paruoškite penne. Supilkite vandenį į puodą, užkaiskite ir užvirkite. Sudėkite penne, išmaišykite. Virkite ant vidutinės ugnies pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus. Kai makaronai išvirs, nusausinkite juos per sietelį.
Žingsnis 3
Suderinkite produktus. Į lašišos padažą įberkite druskos ir itališkų žolelių, išmaišykite ir nukelkite nuo ugnies. Lašišos padažą sumaišykite su penne ir išmaišykite.
Kategorijos