Lašišos penne pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-06

Lašišos penne

Kietuosiuose makaronuose, būtent penne, yra daug naudingų mikroelementų ir vitaminų. Kai penne makaronai derinami su lašiša, naudingųjų savybių kiekis pasiekia maksimalų lygį. Lašišoje gausu jodo ir vitamino A. Penne su lašiša grietinėlės padaže yra puikus pasirinkimas tiems, kurie laikosi dietos arba geros mitybos principų. Patiekalą lengva paruošti: išvirkite makaronus ir sumaišykite juos su paruoštu padažu.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
82 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, žuvis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lašišos penne Žingsnis 1
Paruoškite padažą su lašiša. Įdėkite keptuvę ant vidutinės ugnies, siųskite sviestą ir alyvuogių aliejų. Juos įkaitinkite, sudėkite lašišą ir kepkite 3 minutes. Tada sudėkite česnaką ir kepkite 2 minutes. Supilkite grietinėlę, sumažinkite ugnį, uždenkite keptuvę dangčiu ir troškinkite 15 minučių.

Žingsnis 2

Lašišos penne Žingsnis 2
Paruoškite penne. Supilkite vandenį į puodą, užkaiskite ir užvirkite. Sudėkite penne, išmaišykite. Virkite ant vidutinės ugnies pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus. Kai makaronai išvirs, nusausinkite juos per sietelį.

Žingsnis 3

Lašišos penne Žingsnis 3
Suderinkite produktus. Į lašišos padažą įberkite druskos ir itališkų žolelių, išmaišykite ir nukelkite nuo ugnies. Lašišos padažą sumaišykite su penne ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos