Publikavimo data: 2024-06-11
Lašišos salotos su greipfrutais
Lengvose lašišos salotose su greipfrutais dera rūgštumas ir sūrumas, saldumas ir pikantiškumas, tačiau būtent dėl šių kontrastų jos įgauna neįprastą skonį. O ryški raudonai žalia spalva džiugina akį ir suteikia geros nuotaikos. Paruoškite šias salotas šventiniam stalui arba tiesiog pasilinksminimui: vos 15 minučių - ir šedevras paruoštas!
Žingsnis 1
Nulupkite greipfrutų skilteles nuo plėvelės ir kiekvieną sulaužykite į 2-3 dalis.
Žingsnis 2
Nulupkite greipfrutų skilteles nuo plėvelės ir kiekvieną sulaužykite į 2-3 dalis.
Žingsnis 3
Į kiekvieną lėkštę dėkite po rukolos lapelį, tada lašišą, greipfrutų griežinėlius ir pomidorų puseles.
Žingsnis 4
Sumaišykite alyvuogių aliejų, citrinos sultis ir pipirus.
Žingsnis 5
Užpilkite salotas gautu padažu, pabarstykite sezamo sėklomis ir patiekite.
Kategorijos