Publikavimo data: 2024-06-08
Lašišos suflė
Skani ir labai švelni lašišos filė puikiai tinka vakarienei. Šis sveikas patiekalas taip pat gali būti puiki šventinio stalo puošmena.
Žingsnis 1
Lašišos filė supjaustykite gabalėliais ir susmulkinkite blenderiu. Vietoj lašišos galite naudoti kitą raudoną žuvį, o vietoj blenderio - mėsmalę. Atskirai suplakite baltymus su žiupsneliu druskos, kol lengvai suputos.
Žingsnis 2
Atskirai suplakite grietinėlę iki tirštos masės. Žuvies faršą, išplaktus baltymus ir grietinėlę gerai sumaišykite. Supilkite mišinį į gražias kepimo formas. Suflė sudėkite į kepimo skardą. Į kepimo skardą iki suflė formelės vidurio įpilkite karšto vandens. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C ir kepkite suflė 35-40 minučių.
Žingsnis 3
Leiskite suflė atvėsti ir išimkite iš formų. Švirkštu ištepkite suflė kraštus kreminiu sūriu. Ir papuoškite griežinėliais pjaustytais pomidorais.
Kategorijos