Lašišos suflė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Lašišos suflė

Skani ir labai švelni lašišos filė puikiai tinka vakarienei. Šis sveikas patiekalas taip pat gali būti puiki šventinio stalo puošmena.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
205 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.09/5 (23 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lašišos suflė Žingsnis 1
Lašišos filė supjaustykite gabalėliais ir susmulkinkite blenderiu. Vietoj lašišos galite naudoti kitą raudoną žuvį, o vietoj blenderio - mėsmalę. Atskirai suplakite baltymus su žiupsneliu druskos, kol lengvai suputos.

Žingsnis 2

Lašišos suflė Žingsnis 2
Atskirai suplakite grietinėlę iki tirštos masės. Žuvies faršą, išplaktus baltymus ir grietinėlę gerai sumaišykite. Supilkite mišinį į gražias kepimo formas. Suflė sudėkite į kepimo skardą. Į kepimo skardą iki suflė formelės vidurio įpilkite karšto vandens. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C ir kepkite suflė 35-40 minučių.

Žingsnis 3

Lašišos suflė Žingsnis 3
Leiskite suflė atvėsti ir išimkite iš formų. Švirkštu ištepkite suflė kraštus kreminiu sūriu. Ir papuoškite griežinėliais pjaustytais pomidorais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos