Lašišos, sūrio ir avokado suktinukas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-01

Lašišos, sūrio ir avokado suktinukas

Japonijos kultūra yra viena ikoniškiausių ne tik pasaulio istorijoje, bet ir kulinarijoje. Suktinukai yra japonų virtuvės pagrindas, tačiau jie žinomi ir mėgstami visame pasaulyje. Jų sudėtyje dažnai naudojama žuvis, o ryžiai yra nuolatinis ingredientas, todėl suktinukai tiks ir įprastiems pietums, ir šventinei vakarienei. Lašišos, avokado ir sūrio derinys nori jūros dumbliuose - puikus būdas paruošti šį nuostabų azijietišką patiekalą!
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
243 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
26 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, žuvis
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.1/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lašišos, sūrio ir avokado suktinukas Žingsnis 1
Paimkite gilią keptuvę ir joje ryžius virkite 15 minučių. Virimo metu periodiškai maišykite. Kai ryžiai bus paruošti, tolygiai supilkite ryžių actą ir išmaišykite. Atvėsinkite ryžius.

Žingsnis 2

Lašišos, sūrio ir avokado suktinukas Žingsnis 2
Plonais griežinėliais supjaustykite nuluptą avokadą.

Žingsnis 3

Lašišos, sūrio ir avokado suktinukas Žingsnis 3
Švelniai pasūdytą lašišą supjaustykite griežinėliais.

Žingsnis 4

Lašišos, sūrio ir avokado suktinukas Žingsnis 4
Ant kilimėlio sudėkite nori dumblius, ant jų plonu sluoksniu mentele paskleiskite ryžius.

Žingsnis 5

Lašišos, sūrio ir avokado suktinukas Žingsnis 5
Apverskite jūros dumblių ryžius aukštyn kojomis.

Žingsnis 6

Lašišos, sūrio ir avokado suktinukas Žingsnis 6
Nori padenkite sūriu, glaudžiai sudėkite lašišos ir avokado griežinėlius.

Žingsnis 7

Lašišos, sūrio ir avokado suktinukas Žingsnis 7
Suvyniokite norio dumblius ir suformuokite ritinėlį. Naudodami kilimėlį ir rankas atsargiai susukite įdarą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos