Publikavimo data: 2024-04-01
Lašišos, sūrio ir avokado suktinukas
Japonijos kultūra yra viena ikoniškiausių ne tik pasaulio istorijoje, bet ir kulinarijoje. Suktinukai yra japonų virtuvės pagrindas, tačiau jie žinomi ir mėgstami visame pasaulyje. Jų sudėtyje dažnai naudojama žuvis, o ryžiai yra nuolatinis ingredientas, todėl suktinukai tiks ir įprastiems pietums, ir šventinei vakarienei. Lašišos, avokado ir sūrio derinys nori jūros dumbliuose - puikus būdas paruošti šį nuostabų azijietišką patiekalą!
Žingsnis 1
Paimkite gilią keptuvę ir joje ryžius virkite 15 minučių. Virimo metu periodiškai maišykite. Kai ryžiai bus paruošti, tolygiai supilkite ryžių actą ir išmaišykite. Atvėsinkite ryžius.
Žingsnis 2
Plonais griežinėliais supjaustykite nuluptą avokadą.
Žingsnis 3
Švelniai pasūdytą lašišą supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 4
Ant kilimėlio sudėkite nori dumblius, ant jų plonu sluoksniu mentele paskleiskite ryžius.
Žingsnis 5
Apverskite jūros dumblių ryžius aukštyn kojomis.
Žingsnis 6
Nori padenkite sūriu, glaudžiai sudėkite lašišos ir avokado griežinėlius.
Žingsnis 7
Suvyniokite norio dumblius ir suformuokite ritinėlį. Naudodami kilimėlį ir rankas atsargiai susukite įdarą.
Kategorijos