Lašišos tartaras su kaparėliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-11

Lašišos tartaras su kaparėliais

Klasikinė tartaro versija - tai mažais kubeliais supjaustyta žalia marinuota mėsa, sumaišyta su kiaušinio tryniu. Dabar šiuo pavadinimu vadinami visi patiekalai, kurių pagrindas išlieka žalias. Pavyzdžiui, raudona žuvis. Būtent ji užima antrą vietą po mėsos kaip pagrindinis tartarų ingredientas. Mūsų recepte pikantiškumo šiam šaltam lašišos užkandžiui suteikia pikantiško garstyčių skonio marinuoti kaparėliai, žolelės ir sojų padažas.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
195 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
14 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 5/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lašišos tartaras su kaparėliais Žingsnis 1
Lašišos filė supjaustykite smulkiais kubeliais.

Žingsnis 2

Lašišos tartaras su kaparėliais Žingsnis 2
Kaparėlius, petražoles ir bazilikus taip pat smulkiai supjaustykite.

Žingsnis 3

Lašišos tartaras su kaparėliais Žingsnis 3
Giliame dubenyje sumaišykite žoleles, kaparėlius ir žuvį. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 4

Lašišos tartaras su kaparėliais Žingsnis 4
Įpilkite augalinio aliejaus ir sojų padažo. Maišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 5

Lašišos tartaras su kaparėliais Žingsnis 5
Padėkite tartarą į lėkštę, naudodami apvalią formą. Papuoškite žolelėmis ir kaparėliais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos