Publikavimo data: 2024-06-11
Lašišos tartaras su kaparėliais
Klasikinė tartaro versija - tai mažais kubeliais supjaustyta žalia marinuota mėsa, sumaišyta su kiaušinio tryniu. Dabar šiuo pavadinimu vadinami visi patiekalai, kurių pagrindas išlieka žalias. Pavyzdžiui, raudona žuvis. Būtent ji užima antrą vietą po mėsos kaip pagrindinis tartarų ingredientas. Mūsų recepte pikantiškumo šiam šaltam lašišos užkandžiui suteikia pikantiško garstyčių skonio marinuoti kaparėliai, žolelės ir sojų padažas.
Žingsnis 1
Lašišos filė supjaustykite smulkiais kubeliais.
Žingsnis 2
Kaparėlius, petražoles ir bazilikus taip pat smulkiai supjaustykite.
Žingsnis 3
Giliame dubenyje sumaišykite žoleles, kaparėlius ir žuvį. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 4
Įpilkite augalinio aliejaus ir sojų padažo. Maišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 5
Padėkite tartarą į lėkštę, naudodami apvalią formą. Papuoškite žolelėmis ir kaparėliais.
Kategorijos