Lašišos tartaras su svogūnais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-30

Lašišos tartaras su svogūnais

Lašišos tartaras - puikus, skanus ir švelnus patiekalas. Jis puikiai atrodo ant šventinio stalo ir tinka vakarienei kaip užkandis arba pagrindinis patiekalas. Norėdami paruošti tartarą, rinkitės tik šviežią žuvį. Šį patiekalą geriausia gaminti iš lašišos, tačiau tinka ir upėtakis. Citrinų sultis galima pakeisti laimo sultimis, priklausomai nuo jūsų skonio.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
116 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, sezamas, žuvis, soja
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (41 bal.)

Žingsnis 1

Lašišos tartaras su svogūnais Žingsnis 1
Paruoškite tartarą. Raudonąjį ir žaliąjį svogūną bei kaparėlius supjaustykite kuo smulkiau. Susmulkintą žuvį, svogūnus ir kaparėlius sudėkite į gilų dubenį ir pabarstykite prieskoniais.

Žingsnis 2

Lašišos tartaras su svogūnais Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Sumaišykite aliejų, sojų padažą ir citrinos sultis. Gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Lašišos tartaras su svogūnais Žingsnis 3
Baigti gaminti. Supilkite padažą į indą su žuvimi ir žolelėmis, gerai išmaišykite. Paimkite lašišos tartarą, sudėkite jį į lėkštę, suformuokite tešlos žiedu. Patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, užkandžiai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, per 30 minučių, sala, pietūs, vakarienė, užkandis, avokadų sezonas, žalios žuvies užkandžiai, tartaras, naujametiniai užkandžiai, naujametiniai karštieji patiekalai, patiekalai su sojų padažu, receptų knyga, avokadų užkandžiai, tuno tartaras

Kategorijos