Publikavimo data: 2024-03-30
Lašišos tartaras su svogūnais
Lašišos tartaras - puikus, skanus ir švelnus patiekalas. Jis puikiai atrodo ant šventinio stalo ir tinka vakarienei kaip užkandis arba pagrindinis patiekalas. Norėdami paruošti tartarą, rinkitės tik šviežią žuvį. Šį patiekalą geriausia gaminti iš lašišos, tačiau tinka ir upėtakis. Citrinų sultis galima pakeisti laimo sultimis, priklausomai nuo jūsų skonio.
Žingsnis 1
Paruoškite tartarą. Raudonąjį ir žaliąjį svogūną bei kaparėlius supjaustykite kuo smulkiau. Susmulkintą žuvį, svogūnus ir kaparėlius sudėkite į gilų dubenį ir pabarstykite prieskoniais.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Sumaišykite aliejų, sojų padažą ir citrinos sultis. Gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Baigti gaminti. Supilkite padažą į indą su žuvimi ir žolelėmis, gerai išmaišykite. Paimkite lašišos tartarą, sudėkite jį į lėkštę, suformuokite tešlos žiedu. Patiekite.
Kategorijos