Laukinių ir baltųjų ryžių plovas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Laukinių ir baltųjų ryžių plovas

Laukinių ir baltųjų ryžių plovas stebina skonių įvairove. Mažai kas žino, kad be klasikinio plovo recepto, jį galima modifikuoti naudojant įvairių rūšių ryžius. Paruoškite jį pagal šį receptą ir įsitikinkite jo neįprastu ir pikantišku skoniu.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
157 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.63/5 (35 bal.)

Žingsnis 1

Laukinių ir baltųjų ryžių plovas Žingsnis 1
Kepkite jautienos gabalėlius dideliame kiekyje augalinio aliejaus 20-25 minutes. Nuolat maišykite. Pagardinkite druska.

Žingsnis 2

Laukinių ir baltųjų ryžių plovas Žingsnis 2
Sudėkite pusžiedžiais supjaustytą svogūną. Kepkite 3-4 minutes.

Žingsnis 3

Laukinių ir baltųjų ryžių plovas Žingsnis 3
Susmulkinkite morkas ir užpilkite ant mėsos. Kepkite 10 minučių, maišydami apkepkite.

Žingsnis 4

Laukinių ir baltųjų ryžių plovas Žingsnis 4
Gerai išmaišykite ir įberkite plovo prieskonių, pipirų.

Žingsnis 5

Laukinių ir baltųjų ryžių plovas Žingsnis 5
Sudėkite nuplautus laukinius ryžius.

Žingsnis 6

Laukinių ir baltųjų ryžių plovas Žingsnis 6
Sudėkite baltus nuplautus ryžius.

Žingsnis 7

Laukinių ir baltųjų ryžių plovas Žingsnis 7
Nemaišydami supilkite vandenį, kad ryžių viršuje būtų 1 cm vandens.

Žingsnis 8

Laukinių ir baltųjų ryžių plovas Žingsnis 8
Uždenkite dangčiu ir troškinkite ant silpnos ugnies, kol išvirs (15 minučių).

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, česnakų sezonas, plovas, ryžių patiekalai, grūdų patiekalai, receptų knyga, plovas su sultenėmis, plovas su džiovintais vaisiais, jautienos vakarienė, plovas su abrikosais

Kategorijos