Publikavimo data: 2025-08-20
Laukinių ir baltųjų ryžių plovas
Laukinių ir baltųjų ryžių plovas stebina skonių įvairove. Mažai kas žino, kad be klasikinio plovo recepto, jį galima modifikuoti naudojant įvairių rūšių ryžius. Paruoškite jį pagal šį receptą ir įsitikinkite jo neįprastu ir pikantišku skoniu.
Žingsnis 1
Kepkite jautienos gabalėlius dideliame kiekyje augalinio aliejaus 20-25 minutes. Nuolat maišykite. Pagardinkite druska.
Žingsnis 2
Sudėkite pusžiedžiais supjaustytą svogūną. Kepkite 3-4 minutes.
Žingsnis 3
Susmulkinkite morkas ir užpilkite ant mėsos. Kepkite 10 minučių, maišydami apkepkite.
Žingsnis 4
Gerai išmaišykite ir įberkite plovo prieskonių, pipirų.
Žingsnis 5
Sudėkite nuplautus laukinius ryžius.
Žingsnis 6
Sudėkite baltus nuplautus ryžius.
Žingsnis 7
Nemaišydami supilkite vandenį, kad ryžių viršuje būtų 1 cm vandens.
Žingsnis 8
Uždenkite dangčiu ir troškinkite ant silpnos ugnies, kol išvirs (15 minučių).
Kategorijos