Publikavimo data: 2024-09-17
Lavash užkandžių suktinukas su silke ir varške
Šis patiekalas gaminamas labai paprastai ir iš nebrangių produktų. Jis puikiai papuoš stalą, puikiai tinka kaip užkandis prie karštųjų gėrimų ar kasdienis užkandis.
Žingsnis 1
Svogūnus smulkiai supjaustykite, užpilkite 50 ml šalto vandens, įpilkite acto arba citrinos sulčių ir cukraus. Išmaišykite ir palikite marinuotis 10 minučių.
Žingsnis 2
Išvirkite kietai virtus kiaušinius ir sutarkuokite juos stambia tarka. Patikrinkite, ar silkės filė neturi kaulų.
Žingsnis 3
Aptepkite pitos duoną varškės sūriu. Priklausomai nuo sudedamųjų dalių kiekio koreguokite pitos dydį.
Žingsnis 4
Plonu sluoksniu sudėkite marinuotus svogūnus, tada tarkuotą kiaušinį ir silkės filė. Patartina filė prieš tai lengvai aptepti ir uždengti maistine plėvele.
Žingsnis 5
Suvyniokite vyniotinį sandariai, sudėkite į maišelį ir 1 valandai padėkite į šaltą vietą.
Žingsnis 6
Supjaustykite aštriu peiliu porcijomis ir patiekite.
Kategorijos