Šis patiekalas gaminamas labai paprastai ir iš nebrangių produktų. Jis puikiai papuoš stalą, puikiai tinka kaip užkandis prie karštųjų gėrimų ar kasdienis užkandis.
Žingsnis 1
Svogūnus smulkiai supjaustykite, užpilkite 50 ml šalto vandens, įpilkite acto arba citrinos sulčių ir cukraus. Išmaišykite ir palikite marinuotis 10 minučių.
Žingsnis 2
Išvirkite kietai virtus kiaušinius ir sutarkuokite juos stambia tarka. Patikrinkite, ar silkės filė neturi kaulų.
Žingsnis 3
Aptepkite pitos duoną varškės sūriu. Priklausomai nuo sudedamųjų dalių kiekio koreguokite pitos dydį.
Žingsnis 4
Plonu sluoksniu sudėkite marinuotus svogūnus, tada tarkuotą kiaušinį ir silkės filė. Patartina filė prieš tai lengvai aptepti ir uždengti maistine plėvele.
Žingsnis 5
Suvyniokite vyniotinį sandariai, sudėkite į maišelį ir 1 valandai padėkite į šaltą vietą.
Žingsnis 6
Supjaustykite aštriu peiliu porcijomis ir patiekite.