Lazanija su malta jautiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Lazanija su malta jautiena

Vaikų mėgstamiausias patiekalas, gaunasi skanus ir švelnus.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
175 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.3/5 (20 bal.)

Žingsnis 1

Lazanija su malta jautiena Žingsnis 1
Pakepinkite svogūną su malta mėsa ir česnaku.

Žingsnis 2

Lazanija su malta jautiena Žingsnis 2
Sudėkite kubeliais supjaustytus pomidorus, druską ir pipirus.

Žingsnis 3

Lazanija su malta jautiena Žingsnis 3
Bešamelio padažui sumaišykite pieną ir miltus, nuolat maišydami užvirinkite, įberkite druskos, pipirų ir dar porą minučių palaikykite ant ugnies.

Žingsnis 4

Lazanija su malta jautiena Žingsnis 4
Formuokite lazaniją, dėdami sluoksnį maltos mėsos, tada lazanijos lapus.

Žingsnis 5

Lazanija su malta jautiena Žingsnis 5
Apšlakstykite lazanijos lakštą bešamelio padažu ir pakartokite kelis kartus.

Žingsnis 6

Lazanija su malta jautiena Žingsnis 6
Ant viršaus pabarstykite sūriu ir pašaukite į orkaitę 30-40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, antrieji patiekalai iš miltų, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., pietūs, vakarienė, žaliasis sezonas, pomidorų sezonas, česnakų sezonas, lazanija, receptų knyga, naminė lazanija

Kategorijos