Publikavimo data: 2025-08-18
Lazanija su malta kiauliena
Puiki soti vakarienė visai šeimai.
Žingsnis 1
Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūną. Keptuvėje apkepkite maltą mėsą ir svogūnus.
Žingsnis 2
Į maltą mėsą įpilkite pomidorų pastos, druskos ir pipirų.
Žingsnis 3
Ant aliejumi patepto kepimo indo dugno sudėkite sausus lazanijos lakštus.
Žingsnis 4
Ant kepimo skardos lygiu sluoksniu sudėkite pusę maltos mėsos.
Žingsnis 5
Sutarkuokite sūrį ir tolygiai pabarstykite juo maltą mėsą.
Žingsnis 6
Vėl dėkite lazanijos lakštus, faršą, lazanijos lakštus.
Žingsnis 7
Paruoškite įdarą. Išplakite kiaušinius su pienu, sviestu ir druska.
Žingsnis 8
Užpildykite lazanijos formą iki pat viršaus. Šaukite į orkaitę 40 minučių 200 laipsnių Celsijaus temperatūroje.
Kategorijos