Lazanija su malta kiauliena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Lazanija su malta kiauliena

Puiki soti vakarienė visai šeimai.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
202 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.86/5 (22 bal.)

Žingsnis 1

Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūną. Keptuvėje apkepkite maltą mėsą ir svogūnus.

Žingsnis 2

Lazanija su malta kiauliena Žingsnis 2
Į maltą mėsą įpilkite pomidorų pastos, druskos ir pipirų.

Žingsnis 3

Ant aliejumi patepto kepimo indo dugno sudėkite sausus lazanijos lakštus.

Žingsnis 4

Lazanija su malta kiauliena Žingsnis 4
Ant kepimo skardos lygiu sluoksniu sudėkite pusę maltos mėsos.

Žingsnis 5

Sutarkuokite sūrį ir tolygiai pabarstykite juo maltą mėsą.

Žingsnis 6

Lazanija su malta kiauliena Žingsnis 6
Vėl dėkite lazanijos lakštus, faršą, lazanijos lakštus.

Žingsnis 7

Lazanija su malta kiauliena Žingsnis 7
Paruoškite įdarą. Išplakite kiaušinius su pienu, sviestu ir druska.

Žingsnis 8

Lazanija su malta kiauliena Žingsnis 8
Užpildykite lazanijos formą iki pat viršaus. Šaukite į orkaitę 40 minučių 200 laipsnių Celsijaus temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, antrieji patiekalai iš miltų, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., pietūs, vakarienė, žaliasis sezonas, pomidorų sezonas, česnakų sezonas, lazanija, receptų knyga, naminė lazanija

Kategorijos