Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Kepkite faršą augaliniame aliejuje ant vidutinės ugnies 10 minučių. Atskirai apkepkite papriką, svogūną ir česnaką. Sumaišykite su faršu. Išvirkite pomidorus, pašalinkite odelę ir sutrinkite juos trintuvu. Į faršą sudėkite pomidorų tyrę, pomidorų padažą, kečupą, druską, cukrų, vyno actą ir bazilikus. Virkite ant silpnos ugnies 20 minučių.
Žingsnis 2
Suformuokite lazaniją. Lazanijos lakštus virkite 5 minutes. Ant formos dugno sudėkite lazanijos lakštus, tolygiai paskirstykite pusę įdaro ir pusę tarkuotos mocarelos. Sluoksnius pakartokite. Paskutinis sluoksnis - tarkuotas parmezanas. Uždenkite formą folija ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 45 minutes.