Lazanijos suktinukai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-28

Lazanijos suktinukai

Pateikiame receptą su neįprastu patiekalu - lazanijos suktinukais. Lazanijos lakštai nesulankstomi į sluoksnį, o susukami su įdaru į vamzdelį.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
137 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
8 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.95/5 (22 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Padažui įkaitintoje keptuvėje pakepinkite svogūną ir česnaką. Sudėkite pomidorų tyrę, prieskonius, retkarčiais pamaišydami, ant silpnos ugnies išvirkite norimos konsistencijos padažą.

Žingsnis 2

Įdarui česnaką 10-20 sekundžių pakepinkite karštame aliejuje ir išimkite iš keptuvės.

Žingsnis 3

Aromatingame aliejuje lengvai apkepkite anksčiau atšildytus ir nusausintus špinatus bei smulkiai supjaustytas paprikas.

Žingsnis 4

Sudėkite maltą mėsą, išmaišykite ir užvirinkite.

Žingsnis 5

Mišinį sumaišykite su varške, druska ir prieskoniais.

Žingsnis 6

Nedidelėmis porcijomis 1-2 minutes virkite lazanijos lakštus verdančiame vandenyje. Išvirusius lakštus sudėkite į dubenį su šaltu vandeniu ir atvėsinkite.

Žingsnis 7

Ant karščiui atsparaus indo dugno užtepkite šiek tiek padažo. Tolygiai paskirstykite įdarą ant tapšnojamų lakštų.

Žingsnis 8

Suvyniokite į ritinėlius ir sudėkite į formą. Užpilkite likusį padažą ir kepkite po folija 180 °C temperatūroje 25 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos