Publikavimo data: 2024-04-28
Lazanijos suktinukai
Pateikiame receptą su neįprastu patiekalu - lazanijos suktinukais. Lazanijos lakštai nesulankstomi į sluoksnį, o susukami su įdaru į vamzdelį.
Žingsnis 1
Padažui įkaitintoje keptuvėje pakepinkite svogūną ir česnaką. Sudėkite pomidorų tyrę, prieskonius, retkarčiais pamaišydami, ant silpnos ugnies išvirkite norimos konsistencijos padažą.
Žingsnis 2
Įdarui česnaką 10-20 sekundžių pakepinkite karštame aliejuje ir išimkite iš keptuvės.
Žingsnis 3
Aromatingame aliejuje lengvai apkepkite anksčiau atšildytus ir nusausintus špinatus bei smulkiai supjaustytas paprikas.
Žingsnis 4
Sudėkite maltą mėsą, išmaišykite ir užvirinkite.
Žingsnis 5
Mišinį sumaišykite su varške, druska ir prieskoniais.
Žingsnis 6
Nedidelėmis porcijomis 1-2 minutes virkite lazanijos lakštus verdančiame vandenyje. Išvirusius lakštus sudėkite į dubenį su šaltu vandeniu ir atvėsinkite.
Žingsnis 7
Ant karščiui atsparaus indo dugno užtepkite šiek tiek padažo. Tolygiai paskirstykite įdarą ant tapšnojamų lakštų.
Žingsnis 8
Suvyniokite į ritinėlius ir sudėkite į formą. Užpilkite likusį padažą ir kepkite po folija 180 °C temperatūroje 25 minutes.
Kategorijos