Lazanijos suktinukai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-28

Lazanijos suktinukai

Pateikiame receptą su neįprastu patiekalu - lazanijos suktinukais. Lazanijos lakštai nesulankstomi į sluoksnį, o susukami su įdaru į vamzdelį.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
137 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
8 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.95/5 (22 bal.)

Žingsnis 1

Padažui įkaitintoje keptuvėje pakepinkite svogūną ir česnaką. Sudėkite pomidorų tyrę, prieskonius, retkarčiais pamaišydami, ant silpnos ugnies išvirkite norimos konsistencijos padažą.

Žingsnis 2

Įdarui česnaką 10-20 sekundžių pakepinkite karštame aliejuje ir išimkite iš keptuvės.

Žingsnis 3

Aromatingame aliejuje lengvai apkepkite anksčiau atšildytus ir nusausintus špinatus bei smulkiai supjaustytas paprikas.

Žingsnis 4

Sudėkite maltą mėsą, išmaišykite ir užvirinkite.

Žingsnis 5

Mišinį sumaišykite su varške, druska ir prieskoniais.

Žingsnis 6

Nedidelėmis porcijomis 1-2 minutes virkite lazanijos lakštus verdančiame vandenyje. Išvirusius lakštus sudėkite į dubenį su šaltu vandeniu ir atvėsinkite.

Žingsnis 7

Ant karščiui atsparaus indo dugno užtepkite šiek tiek padažo. Tolygiai paskirstykite įdarą ant tapšnojamų lakštų.

Žingsnis 8

Suvyniokite į ritinėlius ir sudėkite į formą. Užpilkite likusį padažą ir kepkite po folija 180 °C temperatūroje 25 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, troškiniai, daržovių salotos, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, sala, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, agurkų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, makaronai (makaronai), funchoza, azijietiški makaronai, karštieji patiekalai naujiems metams, be įprastų alergenų, receptų knyga, funchoza su daržovėmis, makaronai su daržovėmis, funchoza su paprikomis, funchoza su agurkais, makaronai su morkomis, makaronai su česnakais, funchoza su morkomis.

Kategorijos