Publikavimo data: 2024-06-09
Lengva manų kruopų košė ant pieno su kakava ir šokoladu
Pieno kruopų košė - tai vaikystės skonis. Pieno kruopų košė yra labai naudinga, nes joje yra B grupės vitaminų, E, kalio, kalcio, magnio, cinko ir fosforo. Pieno košę galima paįvairinti įdedant įvairių šviežių vaisių, uogienės, džemo ar riešutų.
Žingsnis 1
Užvirinkite pieną. Supilkite manų kruopas, nuolat maišydami plaktuvu arba šaukštu. Suberkite cukrų ir virkite dar 10 minučių. Įdėkite gabalėlį sviesto.
Žingsnis 2
Paruoštą košę padalykite į 2 dalis. Į vieną dalį įberkite kakavos ir ištirpinto šokolado. Gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Į lėkštę po šaukštą dėkite košės: baltą, tada šokoladinę, vėl baltą ir taip toliau. Dantų krapštuku nupieškite voratinklį. Nuo vidurio į kraštus ir nuo kraštų į centrą.
Kategorijos