Publikavimo data: 2025-08-18
Lengvas bulvių košės su žolelėmis receptas
Neįtikėtinai švelni ir minkšta bulvių košė taps mėgstamiausiu jūsų šeimos garnyru. Ji puikiai tinka ir prie mėsos, ir prie žuvies patiekalų. Pačioje košėje nėra daug kalorijų, o ji paruošiama labai greitai ir lengvai, ją gali pasigaminti net pradedantieji. Kreminis sviestas suteikia patiekalui apgaubiančios konsistencijos ir subtilaus skonio, o sultingi žalumynai papildys patiekalą vitaminais ir suteiks energijos. Būtinai išbandykite!
Žingsnis 1
Nuluptas bulves sudėkite į puodą ir užpilkite vandeniu, kad visiškai apsemtų. Pagal skonį pagardinkite druska. Uždėkite puodą ant ugnies. Virkite bulves, kol suminkštės. Bulvės turi būti labai minkštos.
Žingsnis 2
Nusausinkite bulves. Bulves sutrinkite bulvių trintuvu. Tada įpilkite nedidelį kiekį sviesto, o tada pieno. Tada galite naudoti maišytuvą. Taip bulvės taps puresnės.
Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite žalumynus. Sudėkite bulves į lėkštę ir kraštus apibarstykite smulkintais žalumynais.
Kategorijos