Publikavimo data: 2025-08-17
Lengvas ciberžolės bulvių košės receptas
Tai geriausia bulvių košė, kokios dar niekada neragavote. Švelni, minkšta, su maloniu kreminiu poskoniu - ji pavalgydins kiekvieno širdį. Šis receptas neįprastas tuo, kad bulvių košėje yra ciberžolės, kuri suteiks patiekalui malonią auksinę spalvą ir lengvą aštrų skonį. Tokia bulvių košė puikiai dera su bet kokia mėsa, taip pat su žuvimi. Bulvių košė su ciberžole taps jūsų firminiu receptu.
Žingsnis 1
Nuluptas bulves sudėkite į puodą ir užpilkite vandeniu, kad visiškai apsemtų. Pagal skonį pagardinkite druska. Uždėkite puodą ant ugnies. Virkite bulves, kol suminkštės. Bulvės turi būti labai minkštos.
Žingsnis 2
Nusausinkite bulves. Sutrinkite bulves trintuvu. Tada įpilkite šiek tiek aliejaus ir ciberžolės, gerai išmaišykite, tada supilkite pieną ir bulves sutrinkite mikseriu arba trintuvu.
Žingsnis 3
Perkelkite bulves į lėkštę. Gero apetito.
Kategorijos