Publikavimo data: 2024-05-26
Lengvas grietinės kremas biskvitui
Yra daugybė kremų sausainiams, tačiau nuo mūsų senelių laikų paprasčiausia, greičiausia ir skaniausia yra grietinė. Jos paslaptis - paprasta sudėtis, lengvas paruošimas ir prieinami ingredientai. Su ja gali susidoroti net konditerinės patirties neturinti šeimininkė. Tradicinė grietinė - pati paprasčiausia ir saugiausia, nes joje nėra dažiklių, stabilizatorių, žalių kiaušinių.
Žingsnis 1
Atšaldytą grietinę supilkite į plaktuvą arba maišytuvą. Suberkite cukraus pudrą ir vanilę. Suplakite mikseriu. Pradėkite plakti mažu greičiu, tada padidinkite greitį ir plakite iki norimos konsistencijos. Tačiau negalima to daryti per ilgai, nes plakinys taps sviestu.
Žingsnis 2
Būtinai paragaukite grietinėlės. Pirma, mūsų visų skoniai skiriasi, antra, grietinė yra rauginto pieno produktas, todėl jos rūgštumas gali būti nuo vos juntamo iki stipraus. Pridėję cukraus, galite pasiekti savo šeimai tinkamiausią skonį.
Kategorijos