Publikavimo data: 2024-05-19
Lengvas jūros gėrybių užkandis
Jūros gėrybių užkandžiai garsėja sveikomis savybėmis ir gausybe vitaminų. Nepaisant to, kad šį patiekalą sudaro vos keli ingredientai, jame yra daug organizmui reikalingų aminorūgščių. Visa tai dėl to, kad produktas nėra ilgai termiškai apdorojamas. Bent kartą paragavę šio užkandžio, galite būti tikri, kad jis visada išliks vienas mėgstamiausių.
Žingsnis 1
Nedideliame inde kalmarus virkite ne ilgiau kaip 2-3 minutes. Nusunkite skysčio perteklių ir atvėsinkite.
Žingsnis 2
Perpjaukite skerdeną į dvi dalis, išdėliokite sūdytos žuvies gabalėlius, papuoškite citrinos žiedu ir apšlakstykite citrinos sultimis.
Kategorijos